Giriş Kayıt
Austin Grimaldi

Austin Grimaldi


Sesler

Austin Grimaldi, sesler. Porky's (1981), Dehşet (1980), Ateş Savaşı (1981), Kuduz (1977) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1993 Müzikal Sesler 5.4 509
1988 Dram Sesler 5.5 1,190
1985 Dram Sesler 6.6 5,526
1984 Macera Sesler 7.7 1,452
1984 Komedi Sesler    
1983 Komedi Sesler 4.9 8,735
1982 Biyografi Sesler 7.7 1,303

İnsan Değildiler
1982 Suç Sesler 6.6 6,650
1981 Komedi Sesler 6.2 31,976

Ateş Savaşı
1981 Macera Sesler 7.4 16,801
1981 Animasyon Sesler 6.7 24,286

Dehşet
1980 Korku Sesler 7.3 22,692
1980 Macera Sesler 4.8 2,476

Yangın
1979 Aksiyon Sesler 3.5 683

Kuduz
1977 Korku Sesler 6.4 10,761
1974 Suç Sesler 6.5 3,298
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017