Giriş Kayıt
Austin Grimaldi

Austin Grimaldi


Sesler

Austin Grimaldi, sesler. Porky's (1981), Dehşet (1980), Ateş Savaşı (1981), Kuduz (1977) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1993 Müzikal Sesler 5.4 509
1988 Dram Sesler 5.5 1,190
1985 Dram Sesler 6.6 5,691
1984 Macera Sesler 7.7 1,452
1984 Komedi Sesler    
1983 Komedi Sesler 4.9 9,229
1982 Biyografi Sesler 7.7 1,303

İnsan Değildiler
1982 Suç Sesler 6.6 7,081
1981 Komedi Sesler 6.2 33,381

Ateş Savaşı
1981 Macera Sesler 7.4 17,709
1981 Animasyon Sesler 6.7 26,143

Dehşet
1980 Korku Sesler 7.3 23,851
1980 Macera Sesler 4.8 2,476
1979 Suç Sesler 5.3 219

Yangın
1979 Aksiyon Sesler 3.5 683

Kuduz
1977 Korku Sesler 6.4 11,815
1974 Suç Sesler 6.5 3,590
Dizi Altyazıları
Vikings (19,264) Black Mirror (6,376) The Flash (5,184) Shameless (4,727) Supernatural (3,609) The Big Bang Theory (3,460) The Blacklist (1,870) Star Trek: Discovery (1,641) The X Files (1,435) Knightfall (1,354)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018