Giriş Kayıt
Emanuela Grimalda

Emanuela Grimalda (53)


Oyuncu

Emanuela Grimalda, 26 Haziran 1964 Trieste, İtalya doğumlu oyuncu. Muzungu (1999) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Haziran 1964
Doğum Yeri: Trieste, İtalya
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 53 Savaş Oyuncu    
2014 50 Dram Oyuncu 7.5 13

Her Yerde Aşk
2011 47 Komedi Oyuncu 5.9 3,144
2010 46 Komedi Oyuncu 5.8 430
2007 43 Dram Oyuncu    
2006 42 Dram Oyuncu 7.3 41
2005 41 Dram Oyuncu 6.1 142
2002 38 Komedi Oyuncu 5.3 446
1998 34 Komedi Oyuncu 6.1 781
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017