Giriş Kayıt
Derek Griffiths

Derek Griffiths (70)


Oyuncu

Derek Griffiths, 15 Temmuz 1946 Woking, Surrey, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. (1978) Watership Down (1978), (1997) Vahşi Yaratıklar (1997), (2012) Gallowwalkers (2012), (1977) The Strange Case of the End of Civilization as We Know It (1977) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Temmuz 1946
Doğum Yeri: Woking, Surrey, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 66 Aksiyon Oyuncu 3.6 6,001
2012 66 Komedi Oyuncu 2.5 630
2011 Komedi Oyuncu 6.9 451
2005 59 Belgesel Oyuncu    
2000 Dram Oyuncu 5.2 766

Asteriks Ve Oburiks Sezar'a Karşı
1999 53 Macera Oyuncu 5.9 30,519
1999 Dram Oyuncu 5.8 1,151

Vahşi Yaratıklar
1997 51 Komedi Oyuncu 6.4 19,645
1996 Suç Oyuncu 7.8 3,433
1978 32 Animasyon Oyuncu 7.7 26,731
1977 31 Komedi Oyuncu 6.6 511
1971 25 Komedi Oyuncu 6.0 822
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017