Giriş Kayıt
Moby Griffin

Moby Griffin


Dublör, Oyuncu

Moby Griffin, dublör, oyuncu. Kuşatma Altında (1992), Clara's Heart (1988), (1995) Batman Daima (1995), (1991) Korku Burnu (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Moby Griffen | 'Moby' Griffin | John 'Moby' Griffi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölümüne Takip
2002 Aksiyon Çeşitli 5.5 64,756
2002 Biyografi Çeşitli    
1997 Komedi Çeşitli 4.7 8,092

Silici
1996 Aksiyon Çeşitli 6.1 90,603

Batman Daima
1995 Aksiyon Çeşitli 5.4 205,651

Tehdit
1995 Aksiyon Çeşitli 6.6 96,058

Vahşi Nehir
1994 Aksiyon Dublör
Çeşitli
6.3 35,436

Kuşatma Altında
1992 Çeşitli 6.5 65,905

Korku Burnu
1991 Suç Çeşitli 7.3 139,606

Sineklerin Tanrısı
1990 Macera Çeşitli 6.4 24,196

Sahil Güvenlik
1989 Dram Çeşitli 5.2 20,847
1988 Dram Çeşitli 6.3 1,705
1988 Aksiyon Çeşitli 6.8 9,464

Jaws 4
1987 Macera Oyuncu
Çeşitli
2.9 33,703
1986 Aksiyon Çeşitli 6.3 2,177

Asla Asla Deme
1983 Aksiyon Çeşitli 6.2 52,290

Senin Gözlerin İçin
1981 Aksiyon Çeşitli 6.8 77,727
Dizi Altyazıları
Vikings (6,492) Shameless (4,244) Game of Thrones (3,219) Mr. Robot (3,011) Supernatural (2,776) The Big Bang Theory (2,239) Arrow (2,229) Outlander (1,998) Gotham (1,827) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,781)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017