Giriş Kayıt
Moby Griffin

Moby Griffin


Dublör, Oyuncu

Moby Griffin, dublör, oyuncu. Kuşatma Altında (1992), Clara's Heart (1988), (1995) Batman Daima (1995), (1991) Korku Burnu (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Moby Griffen | 'Moby' Griffin | John 'Moby' Griffi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölümüne Takip
2002 Aksiyon Çeşitli 5.5 63,006
2002 Biyografi Çeşitli    
1997 Komedi Çeşitli 4.7 8,092

Silici
1996 Aksiyon Çeşitli 6.1 86,974

Batman Daima
1995 Aksiyon Çeşitli 5.4 197,441

Tehdit
1995 Aksiyon Çeşitli 6.6 93,175

Vahşi Nehir
1994 Aksiyon Dublör
Çeşitli
6.3 33,867

Kuşatma Altında
1992 Çeşitli 6.4 63,213

Korku Burnu
1991 Suç Çeşitli 7.3 133,068

Sineklerin Tanrısı
1990 Macera Çeşitli 6.4 23,139

Sahil Güvenlik
1989 Dram Çeşitli 5.1 19,466
1988 Dram Çeşitli 6.3 1,705
1988 Aksiyon Çeşitli 6.8 9,464

Jaws 4
1987 Macera Oyuncu
Çeşitli
2.9 32,109
1986 Aksiyon Çeşitli 6.3 2,177

Asla Asla Deme
1983 Aksiyon Çeşitli 6.2 50,251

Senin Gözlerin İçin
1981 Aksiyon Çeşitli 6.8 74,470
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,192) Legion (9,257) The 100 (6,807) Arrow (6,627) The Flash (5,834) The Big Bang Theory (4,561) Black Sails (4,142) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,743) Suits (3,630) Vikings (3,398)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017