Giriş Kayıt
Moby Griffin

Moby Griffin


Dublör, Oyuncu

Moby Griffin, dublör, oyuncu. Kuşatma Altında (1992), Clara's Heart (1988), (1995) Batman Daima (1995), (1991) Korku Burnu (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Moby Griffen | 'Moby' Griffin | John 'Moby' Griffi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölümüne Takip
2002 Aksiyon Çeşitli 5.5 64,756
2002 Biyografi Çeşitli    
1997 Komedi Çeşitli 4.7 8,092

Silici
1996 Aksiyon Çeşitli 6.1 91,669

Batman Daima
1995 Aksiyon Çeşitli 5.4 208,306

Tehdit
1995 Aksiyon Çeşitli 6.6 96,823

Vahşi Nehir
1994 Aksiyon Dublör
Çeşitli
6.3 35,964

Kuşatma Altında
1992 Çeşitli 6.5 66,728

Korku Burnu
1991 Suç Çeşitli 7.3 141,718

Sineklerin Tanrısı
1990 Macera Çeşitli 6.4 24,482

Sahil Güvenlik
1989 Dram Çeşitli 5.2 21,128
1988 Dram Çeşitli 6.3 1,705
1988 Aksiyon Çeşitli 6.8 9,464

Jaws 4
1987 Macera Oyuncu
Çeşitli
2.9 34,140
1986 Aksiyon Çeşitli 6.3 2,177

Asla Asla Deme
1983 Aksiyon Çeşitli 6.2 52,895

Senin Gözlerin İçin
1981 Aksiyon Çeşitli 6.8 78,833
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018