Giriş Kayıt
Moby Griffin

Moby Griffin


Dublör, Oyuncu

Moby Griffin, dublör, oyuncu. Kuşatma Altında (1992), Clara's Heart (1988), (1995) Batman Daima (1995), (1991) Korku Burnu (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Moby Griffen | 'Moby' Griffin | John 'Moby' Griffi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölümüne Takip
2002 Aksiyon Çeşitli 5.5 66,001
2002 Biyografi Çeşitli    
1997 Komedi Çeşitli 4.7 8,092

Silici
1996 Aksiyon Çeşitli 6.1 92,219

Batman Daima
1995 Aksiyon Çeşitli 5.4 209,709

Tehdit
1995 Aksiyon Çeşitli 6.6 97,260

Vahşi Nehir
1994 Aksiyon Dublör
Çeşitli
6.3 36,180

Kuşatma Altında
1992 Çeşitli 6.5 67,291

Korku Burnu
1991 Suç Çeşitli 7.3 143,077

Sineklerin Tanrısı
1990 Macera Çeşitli 6.4 24,649

Sahil Güvenlik
1989 Dram Çeşitli 5.2 21,291
1988 Dram Çeşitli 6.3 1,705
1988 Aksiyon Çeşitli 6.8 9,464

Jaws 4
1987 Macera Oyuncu
Çeşitli
2.9 34,429
1986 Aksiyon Çeşitli 6.3 2,177

Asla Asla Deme
1983 Aksiyon Çeşitli 6.2 53,203

Senin Gözlerin İçin
1981 Aksiyon Çeşitli 6.8 79,392
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,683) Den of Thieves (2,443) Hostiles (2,425) 12 Strong (2,362) Maze Runner: The Death Cure (2,050) Winchester (1,477) Peter Rabbit (1,348) Submergence (1,343) The Commuter (995) Wildling (881)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,510) The Flash (3,221) Supernatural (3,107) The Terror (2,878) Legion (2,803) The Crossing (1,797) The Expanse (1,722) The Big Bang Theory (1,191) Vikings (1,127) Arrow (1,063)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018