Giriş Kayıt
Moby Griffin

Moby Griffin


Dublör, Oyuncu

Moby Griffin, dublör, oyuncu. Kuşatma Altında (1992), Clara's Heart (1988), (1995) Batman Daima (1995), (1991) Korku Burnu (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Moby Griffen | 'Moby' Griffin | John 'Moby' Griffi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölümüne Takip
2002 Aksiyon Çeşitli 5.5 63,235
2002 Biyografi Çeşitli    
1997 Komedi Çeşitli 4.7 8,092

Silici
1996 Aksiyon Çeşitli 6.1 87,385

Batman Daima
1995 Aksiyon Çeşitli 5.4 198,326

Tehdit
1995 Aksiyon Çeşitli 6.6 93,496

Vahşi Nehir
1994 Aksiyon Dublör
Çeşitli
6.3 34,096

Kuşatma Altında
1992 Çeşitli 6.4 63,493

Korku Burnu
1991 Suç Çeşitli 7.3 133,728

Sineklerin Tanrısı
1990 Macera Çeşitli 6.4 23,283

Sahil Güvenlik
1989 Dram Çeşitli 5.1 19,564
1988 Dram Çeşitli 6.3 1,705
1988 Aksiyon Çeşitli 6.8 9,464

Jaws 4
1987 Macera Oyuncu
Çeşitli
2.9 32,257
1986 Aksiyon Çeşitli 6.3 2,177

Asla Asla Deme
1983 Aksiyon Çeşitli 6.2 50,454

Senin Gözlerin İçin
1981 Aksiyon Çeşitli 6.8 74,787
Film Altyazıları
Rogue One (7,113) Resident Evil: The Final Chapter (5,334) Brimstone (3,450) Assassin's Creed (3,035) Split (2,979) The Great Wall (1,711) Paterson (1,677) The Institute (1,512) Passengers (1,223) Collateral Beauty (1,095)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,706) Legion (5,977) Into the Badlands (3,471) Arrow (3,255) Black Sails (2,533) Legends of Tomorrow (2,067) Vikings (1,945) 24: Legacy (1,864) Iron Fist (1,712) Game of Thrones (1,710)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017