Giriş Kayıt
Ron Gress

Ron Gress


Görsel Efekt, Özel Efekt, Sanat Bölümü, Oyuncu

Ron Gress, görsel efekt, Özel efekt, sanat bölümü, oyuncu. Makas Eller (1990), (1988) Zor Ölüm (1988), (1992) Oyuncaklar (1992), (1984) The Adventures of Buckaroo Banzai Across the 8th Dimension (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ronald A. Gress | Ronald Gress
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tetikçiler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 465,689
2011 Belgesel Oyuncu 9.1 9

Köfte Yağmuru
2009 Animasyon Görsel Efekt 7.0 168,833

Avustralya
2008 Macera Görsel Efekt 6.6 108,294
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 378,673

Ben Efsaneyim
2007 Dram Görsel Efekt 7.2 585,337

Atalarımızın Bayrakları
2006 Dram Görsel Efekt 7.1 106,828

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 Animasyon Görsel Efekt 5.7 27,104

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 149,547

Uzay Yolu X : Nemesis
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 63,041

Zaman Makinası
2002 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 5.9 108,491
2000 Korku Görsel Efekt 4.8 15,388
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 346,741

Beşinci Element
1997 Aksiyon Görsel Efekt
Sanat Yönetmeni
7.7 373,770

Gerçek Yalanlar
1994 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 204,367

Bir Şirket Komedisi
1994 Komedi Görsel Efekt 7.3 68,456
1994 Komedi Görsel Efekt 5.1 7,212

Oyuncaklar
1992 Komedi Görsel Efekt 5.0 27,892

Batman Dönüyor
1992 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 234,126

Eyvah Çocuk Büyüdü
1992 Macera Görsel Efekt 4.7 34,534

Elm Sokağında Kabus 6: Son Kabus
1991 Komedi Özel Efekt 4.9 34,076

Addams Ailesi
1991 Komedi Sanat Bölümü 6.8 106,119

Makas Eller
1990 Dram Görsel Efekt 7.9 387,859

Kızıl Ekim
1990 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 153,638

Zor Ölüm
1988 Aksiyon Görsel Efekt 8.2 653,014
1988 Fantastik Görsel Efekt 5.5 2,733
1986 Aksiyon Sanat Bölümü 4.8 3,337
1986 Macera Özel Efekt 6.6 338

Kötü Ruh 2: Diğer Taraf
1986 Korku Görsel Efekt 5.7 20,852
1984 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 6.8 44,064
1984 Macera Görsel Efekt 6.4 19,342

Beyin Fırtınası
1983 Bilim-Kurgu Özel Efekt 6.5 9,201
1983 Macera Görsel Efekt 5.3 4,128
1981 Müzikal 6.5 4,016

Uzay Yolu
1979 Macera Görsel Efekt 6.4 69,118
Dizi Altyazıları
Shameless (5,803) Vikings (4,234) Game of Thrones (3,108) Mr. Robot (2,275) Supernatural (1,871) Lucifer (1,522) Outlander (1,473) The Big Bang Theory (1,401) Arrow (1,322) Manhunt: Unabomber (1,259)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017