Giriş Kayıt
Stuart Greer

Stuart Greer (58)


Oyuncu

Stuart Greer, 02 Aralık 1959 doğumlu oyuncu. (2012) Kaçak (2012), (1997) Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum (1997), (2013) Homefront (2013), (2015) American Ultra (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Aralık 1959
Burcu: Yay
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 56 Aksiyon Oyuncu 6.1 72,267
2014 Dram Oyuncu 8.1 16,721
2013 54 Aksiyon Oyuncu 6.5 94,431
2013 Dram Oyuncu 8.4 20,684
2012 53 Dram Oyuncu 5.7 111

Kaçak
2012 53 Dram Oyuncu 7.4 151,020

Sığınak
2011 52 Dram Oyuncu 7.4 79,668

Mekanik
2011 52 Aksiyon Oyuncu 6.6 136,114

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Oyuncu 8.4 745,356
2007 48 Biyografi Oyuncu    

Hasat Zamanı
2007 48 Korku Oyuncu 5.7 39,779

Zafere Doğru
2006 47 Biyografi Oyuncu 7.2 38,585
2006 47 Aksiyon Oyuncu    
2006 Suç Oyuncu    
2005 46 Biyografi Oyuncu 7.4 3,114

Mavinin Kırk Tonu
2005 46 Dram Oyuncu 6.0 1,138
2004 45 Dram Oyuncu 6.0 1,725

Jüri
2003 44 Dram Oyuncu 7.1 83,079

Üçüncü Göz
2000 41 Dram Oyuncu 6.7 56,743

Unutulmaz Titanlar
2000 41 Biyografi Oyuncu 7.8 177,721
2000 41 Dram Oyuncu 7.1 21

Kaybetme Zamanı
1998 39 Gerilim Oyuncu 5.7 9,502
1998 39 Aksiyon Oyuncu 5.3 6,804

Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum
1997 38 Korku Oyuncu 5.7 117,680
1997 38 Dram Oyuncu 7.2 11,689
1996 37 Komedi Oyuncu 7.3 4,501
1993 Aksiyon Oyuncu 5.5 13,152
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018