Giriş Kayıt
George Greenough

George Greenough


Kameraman, Oyuncu

George Greenough, kameraman, oyuncu. Son Dalga (1977), The Endless Summer (1966), Büyük Çarşamba (1978), (1997) Blackrock (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Belgesel Oyuncu    
2011 Tarihi Oyuncu 6.4 51
2001 Dram Kameraman 6.9 282
1997 Dram Kameraman 6.4 808
1986 Dram Kameraman 5.1 343

Büyük Çarşamba
1978 Komedi Kameraman 7.3 4,661

Son Dalga
1977 Dram Kameraman 7.2 6,536
1969 Belgesel Kameraman
Oyuncu
7.9 9
1966 Belgesel Kameraman 7.8 3,818
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017