Giriş Kayıt
Mike Greene

Mike Greene


Yapımcı, Yönetmen Asistanı

Mike Greene, yapımcı, yönetmen asistanı.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yamyamlar 2
2010 Komedi Yönetmen Asistanı
Yapımcı
3.2 1,896
2008 Gerilim Yapımcı 3.2 192
2008 Aile Yapımcı 4.9 194
2007 Dram Yapımcı 4.7 2,265

Mezarlık Bekçileri
2006 Korku Yönetmen Asistanı 3.5 927
2005 Korku Yönetmen Asistanı 4.3 4,137
Film Altyazıları
Kidnap (5,422) Beauty and the Beast (4,785) The Fate of the Furious (2,424) The Boss Baby (1,770) Contratiempo (1,740) The Shack (1,587) Dangal (1,502) The Great Wall (1,211) Redivider (1,084) Get Out (1,059)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,791) Supernatural (4,872) Lucifer (3,975) Better Call Saul (3,584) Fargo (3,430) Into the Badlands (3,385) Twin Peaks (3,352) The 100 (2,237) 12 Monkeys (2,076) Doctor Who (1,955)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017