Giriş Kayıt
Michele Greene

Michele Greene (55)


Oyuncu

Michele Marguerite Greene, 03 Şubat 1962 Las Vegas, Nevada, ABD doğumlu oyuncu. L.A. Law (1986) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Michele Marguerite Greene
Doğum Tarihi: 03 Şubat 1962
Doğum Yeri: Las Vegas, Nevada, ABD
Diğer Bir İsmi: Michelle Green | Michelle Greene
Burcu: Kova
Web Sitesi:
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Dram Oyuncu 7.3 19,581
2006 Aksiyon Oyuncu 8.1 17,682

Kayıp Kız
2006 44 Dram Oyuncu    
2006 Dram Oyuncu 7.6 18,381
2003 41 Dram Oyuncu 5.2 288
2001 39 Komedi Oyuncu 5.1 273
2001 39 Aksiyon Oyuncu    

Kanıt Peşinde
2000 Suç Oyuncu 7.7 69,931
2000 38 Oyuncu    
1996 34 Dram Oyuncu 4.6 559

Karanlık Yabancı
1994 32 Gerilim Oyuncu    
1993 Suç Oyuncu 6.9 4,933
1986 Dram Oyuncu 7.0 3,316
1979 Komedi Oyuncu    
Film Altyazıları
The Foreigner (8,318) The Mountain Between Us (5,422) Flatliners (5,249) Beyond Skyline (3,580) Stronger (3,576) Dunkirk (3,393) American Made (2,290) It (2,242) Kingsman: The Golden Circle (2,070) Victoria & Abdul (1,699)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017