Giriş Kayıt
Michele Greene

Michele Greene (55)


Oyuncu

Michele Marguerite Greene, 03 Şubat 1962 Las Vegas, Nevada, ABD doğumlu oyuncu. L.A. Law (1986) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Michele Marguerite Greene
Doğum Tarihi: 03 Şubat 1962
Doğum Yeri: Las Vegas, Nevada, ABD
Diğer Bir İsmi: Michelle Green | Michelle Greene
Burcu: Kova
Web Sitesi:
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Dram Oyuncu 7.3 19,240
2006 Aksiyon Oyuncu 8.1 17,288

Kayıp Kız
2006 44 Dram Oyuncu    
2006 Dram Oyuncu 7.6 18,054
2003 41 Dram Oyuncu 5.2 288
2001 39 Komedi Oyuncu 5.1 273
2001 39 Aksiyon Oyuncu    

Kanıt Peşinde
2000 Suç Oyuncu 7.7 68,726
2000 38 Oyuncu    
1996 34 Dram Oyuncu 4.6 559

Karanlık Yabancı
1994 32 Gerilim Oyuncu    
1993 Suç Oyuncu 6.9 4,679
1986 Dram Oyuncu 7.0 3,106
1979 Komedi Oyuncu    
Film Altyazıları
Personal Shopper (2,164) Silence (1,865) Gold (1,828) Logan (1,287) The Fate of the Furious (1,025) Fifty Shades Darker (983) Get Out (953) Split (884) La La Land (857) The Age of Shadows (777)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,824) The Flash (6,212) Gotham (2,846) Into the Badlands (2,609) Fargo (1,469) Game of Thrones (1,368) Bates Motel (1,358) Vikings (1,269) Billions (1,229) The Blacklist (1,109)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017