Giriş Kayıt
Michele Greene

Michele Greene (55)


Oyuncu

Michele Marguerite Greene, 03 Şubat 1962 Las Vegas, Nevada, ABD doğumlu oyuncu. L.A. Law (1986) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Michele Marguerite Greene
Doğum Tarihi: 03 Şubat 1962
Doğum Yeri: Las Vegas, Nevada, ABD
Diğer Bir İsmi: Michelle Green | Michelle Greene
Burcu: Kova
Web Sitesi:
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Dram Oyuncu 7.3 19,347
2006 Aksiyon Oyuncu 8.1 17,402

Kayıp Kız
2006 44 Dram Oyuncu    
2006 Dram Oyuncu 7.6 18,140
2003 41 Dram Oyuncu 5.2 288
2001 39 Komedi Oyuncu 5.1 273
2001 39 Aksiyon Oyuncu    

Kanıt Peşinde
2000 Suç Oyuncu 7.7 69,083
2000 38 Oyuncu    
1996 34 Dram Oyuncu 4.6 559

Karanlık Yabancı
1994 32 Gerilim Oyuncu    
1993 Suç Oyuncu 6.9 4,767
1986 Dram Oyuncu 7.0 3,163
1979 Komedi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017