Giriş Kayıt
Patricia Green

Patricia Green


Senarist, Yapımcı

Patricia Green, senarist, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Patricia M. Green
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Komedi Yapımcı
Senarist
6.7 735
2000 Dram    
1988 Dram Yapımcı
Senarist
8.2 1,985
1987 Macera Çeşitli    
1986 Dram Yapımcı
Senarist
7.0 3,043

Kuzey ve Güney
1985 Dram Senarist
Çeşitli
   
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (11,498) Assassin's Creed (5,499) Passengers (4,084) Doctor Strange (3,840) Allied (2,715) Split (2,477) Arrival (2,220) Forushande (2,033) xXx: Return of Xander Cage (1,955) Moana (1,749)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,889) Taboo (4,285) Arrow (3,521) Vikings (3,520) Blindspot (2,997) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,957) Suits (2,641) Legion (2,530) Black Sails (2,342) Sherlock (2,057)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017