Giriş Kayıt
Michael Green

Michael Green


Senarist, Yapımcı

Michael Green, senarist, yapımcı. Logan (2017), Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı (2017), Yeşil Fener (2011), Yaratık: Covenant (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michael J. Green
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Doğu Ekspresinde Cinayet
2017 Suç Senarist 6.6 95,460

Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı
2017 Dram Senarist 8.2 247,061
2017 Animasyon 7.5 3,897
2017 Kısa Metraj Senarist 6.9 2,587
2017 Kısa Metraj Senarist 7.1 1,961

Yaratık: Covenant
2017 Korku Senarist 6.5 186,924

Amerikan Tanrıları
2017 Dram Senarist
Yapımcı
8.1 44,088
2017 Aksiyon Senarist 8.1 452,284
2015 Müzik Senarist 6.6 3,370
2012 Aksiyon Senarist
Yapımcı
6.8 14,985

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Senarist 5.6 239,583

Yeşil Fener: Zümrüt Şövalyeleri
2011 Animasyon Senarist 6.9 7,256
2009 Dram Senarist
Yapımcı
8.3 7,537

Kahramanlar
2006 Dram Yapımcı
Senarist
7.6 212,207
2005 Dram Yapımcı
Senarist
8.0 1,952
2002 Dram Yapımcı
Senarist
7.5 11,084
2001 Macera Senarist
Yapımcı
7.5 103,937
1999 Komedi Senarist    
Dizi Altyazıları
La casa de papel (30,473) Vikings (2,694) Black Mirror (2,648) Legends of Tomorrow (1,704) Counterpart (1,679) Bron/Broen (1,332) The Alienist (1,205) Altered Carbon (1,202) Supernatural (1,165) Star Wars: Rebels (1,158)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018