Giriş Kayıt
Michael Green

Michael Green


Senarist, Yapımcı

Michael Green, senarist, yapımcı. Logan (2017), Yeşil Fener (2011), Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı (2017), Yaratık: Covenant (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michael J. Green
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Doğu Ekspresinde Cinayet
2017 Suç Senarist 6.8 27,479

Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı
2017 Gizem Senarist 8.4 150,031
2017 Animasyon 7.5 3,648
2017 Kısa Metraj Senarist 6.9 2,587
2017 Kısa Metraj Senarist 7.1 1,961

Yaratık: Covenant
2017 Korku Senarist 6.5 171,469

Amerikan Tanrıları
2017 Dram Yapımcı
Senarist
8.2 39,858
2017 Aksiyon Senarist 8.2 407,007
2015 Müzik Senarist 6.6 3,370
2012 Aksiyon Senarist
Yapımcı
6.8 14,985

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Senarist 5.6 236,962

Yeşil Fener: Zümrüt Şövalyeleri
2011 Animasyon Senarist 6.9 7,256
2009 Dram Senarist
Yapımcı
8.3 7,537

Kahramanlar
2006 Dram Yapımcı
Senarist
7.7 210,677
2005 Dram Yapımcı
Senarist
   
2002 Dram Yapımcı
Senarist
7.4 10,983
2001 Macera Senarist
Yapımcı
7.5 102,882
1999 Komedi Senarist    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017