Giriş Kayıt
Mary-Pat Green

Mary-Pat Green


Oyuncu

Mary-Pat Green, oyuncu. (2006) Ayrılık (2006), (2015) Fantastik Dörtlü (2015), (2005) Yerinde Olsam (2005), (1999) Twin Falls Idaho (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mary Pat Green
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Fantastik Dörtlü
2015 Aksiyon Oyuncu 4.3 127,033
2013 Dram Oyuncu 5.1 218

Erkek Aklı
2012 Komedi Oyuncu 4.8 4,166

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Oyuncu 8.2 222,103
2009 Komedi Oyuncu 7.5 36,749

Bay Evet
2008 Komedi Oyuncu 6.8 290,949
2008 Komedi Oyuncu 5.7 52,702

Ayrılık
2006 Komedi Oyuncu 5.8 108,916

Yerinde Olsam
2005 Komedi Oyuncu 6.5 54,384

Küçük Atina
2005 Komedi Oyuncu 5.6 879

Yeni Nesil Ajan
2002 Aksiyon Oyuncu 5.8 156,914
2001 Dram Oyuncu 8.7 100,902
2000 Komedi Oyuncu 5.2 227
1999 Dram Oyuncu 8.8 49,916
1999 Dram Oyuncu 7.3 3,491

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Oyuncu 6.8 25,758

En İyi Arkadaşım Evleniyor
1997 Komedi Oyuncu 6.3 107,066
1997 Komedi Oyuncu 6.4 881
1993 Suç Oyuncu 7.5 9,655

Evli ve Çocuklu
1986 Komedi Oyuncu 8.1 83,731
1980 Komedi Oyuncu 5.9 328

Taksi Şoförü
1976 Suç Oyuncu 8.3 568,295

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,802
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,199
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017