Giriş Kayıt
Mary-Pat Green

Mary-Pat Green


Oyuncu

Mary-Pat Green, oyuncu. (2006) Ayrılık (2006), (2015) Fantastik Dörtlü (2015), (2005) Yerinde Olsam (2005), (1999) Twin Falls Idaho (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mary Pat Green
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Fantastik Dörtlü
2015 Aksiyon Oyuncu 4.3 125,617
2013 Dram Oyuncu 5.1 218

Erkek Aklı
2012 Komedi Oyuncu 4.8 4,166

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Oyuncu 8.2 218,169
2010 Komedi Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 7.5 36,208

Bay Evet
2008 Komedi Oyuncu 6.8 288,717
2008 Komedi Oyuncu 5.7 52,500

Ayrılık
2006 Komedi Oyuncu 5.8 108,150

Yerinde Olsam
2005 Komedi Oyuncu 6.5 54,097

Küçük Atina
2005 Komedi Oyuncu 5.6 879

Yeni Nesil Ajan
2002 Aksiyon Oyuncu 5.8 155,713
2001 Dram Oyuncu 8.7 99,705
2000 Komedi Oyuncu 5.2 227
1999 Dram Oyuncu 8.8 49,343
1999 Dram Oyuncu 7.3 3,491

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Oyuncu 6.8 25,499

En İyi Arkadaşım Evleniyor
1997 Komedi Oyuncu 6.3 106,018
1997 Komedi Oyuncu 6.4 881
1993 Suç Oyuncu 7.5 9,564

Evli ve Çocuklu
1987 Komedi Oyuncu 8.1 83,071
1980 Komedi Oyuncu 5.9 328

Taksi Şoförü
1976 Suç Oyuncu 8.3 561,467

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,747
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,156
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017