Giriş Kayıt
Mary-Pat Green

Mary-Pat Green


Oyuncu

Mary-Pat Green, oyuncu. (2006) Ayrılık (2006), (2015) Fantastik Dörtlü (2015), (2005) Yerinde Olsam (2005), (1999) Twin Falls Idaho (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mary Pat Green
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Fantastik Dörtlü
2015 Aksiyon Oyuncu 4.3 123,582
2013 Dram Oyuncu 5.1 218

Erkek Aklı
2012 Komedi Oyuncu 4.8 4,166

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Oyuncu 8.2 214,410
2010 Komedi Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 7.5 35,692

Bay Evet
2008 Komedi Oyuncu 6.8 286,192
2008 Komedi Oyuncu 5.7 52,199

Ayrılık
2006 Komedi Oyuncu 5.8 107,338

Yerinde Olsam
2005 Komedi Oyuncu 6.5 53,743

Küçük Atina
2005 Komedi Oyuncu 5.6 879

Yeni Nesil Ajan
2002 Aksiyon Oyuncu 5.8 154,423
2001 Dram Oyuncu 8.7 98,508
2000 Komedi Oyuncu 5.2 227
1999 Dram Oyuncu 8.8 48,634
1999 Dram Oyuncu 7.3 3,491

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Oyuncu 6.8 25,234

En İyi Arkadaşım Evleniyor
1997 Komedi Oyuncu 6.3 105,038
1997 Komedi Oyuncu 6.4 881
1993 Suç Oyuncu 7.5 9,464

Evli ve Çocuklu
1987 Komedi Oyuncu 8.1 82,379
1980 Komedi Oyuncu 5.9 328

Taksi Şoförü
1976 Suç Oyuncu 8.3 553,978

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,700
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,096
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017