Giriş Kayıt
Mary-Pat Green

Mary-Pat Green


Oyuncu

Mary-Pat Green, oyuncu. (2006) Ayrılık (2006), (2015) Fantastik Dörtlü (2015), (2005) Yerinde Olsam (2005), (1999) Twin Falls Idaho (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mary Pat Green
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Fantastik Dörtlü
2015 Aksiyon Oyuncu 4.3 128,541
2013 Dram Oyuncu 5.1 218

Erkek Aklı
2012 Komedi Oyuncu 4.8 4,323

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Oyuncu 8.1 224,616
2009 Komedi Oyuncu 7.5 37,273

Bay Evet
2008 Komedi Oyuncu 6.8 293,037
2008 Komedi Oyuncu 5.7 53,239

Ayrılık
2006 Komedi Oyuncu 5.8 109,892

Yerinde Olsam
2005 Komedi Oyuncu 6.5 54,384

Küçük Atina
2005 Komedi Oyuncu 5.6 879

Yeni Nesil Ajan
2002 Aksiyon Oyuncu 5.8 157,888
2001 Dram Oyuncu 8.7 102,055
2000 Komedi Oyuncu 5.2 227
1999 Dram Oyuncu 8.8 50,620
1999 Dram Oyuncu 7.3 3,491

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Oyuncu 6.8 25,982

En İyi Arkadaşım Evleniyor
1997 Komedi Oyuncu 6.3 108,144
1997 Komedi Oyuncu 6.4 881
1993 Suç Oyuncu 7.5 9,735

Evli ve Çocuklu
1986 Komedi Oyuncu 8.1 84,299
1980 Komedi Oyuncu 5.9 328

Taksi Şoförü
1976 Suç Oyuncu 8.3 575,108

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,842
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,241
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018