Giriş Kayıt
Bruce Seth Green

Bruce Seth Green


Yönetmen

Bruce Seth Green, yönetmen. Ziyaretçiler (1984), Mortal Kombat: Conquest (1998), Martial Law (1998), Vampir Avcısı Buffy (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bruce Green
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Roswell 1
1999 Dram Yönetmen 7.5 22,355

Angel 2
1999 Aksiyon Yönetmen 8.0 53,193
1998 Aksiyon Yönetmen 6.6 3,278
1998 Komedi Yönetmen 7.1 1,710

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Yönetmen 8.2 105,222
1995 Dram Yönetmen 8.2 3,385

Herkül
1995 Aksiyon Yönetmen 6.5 22,036
1994 Aksiyon Yönetmen 8.2 23,168
1993 Suç Yönetmen 6.9 4,614
1993 Aksiyon Yönetmen 6.7 4,929
1990 Bilim-Kurgu Yönetmen    
1990 Komedi Yönetmen 7.5 270
1988 Komedi Yönetmen 5.8 39

Ziyaretçiler
1984 Aksiyon Yönetmen 7.3 7,470
Film Altyazıları
Assassin's Creed (9,151) Doctor Strange (7,282) Allied (6,747) John Wick: Chapter 2 (5,841) Moana (5,088) Lion (3,707) Arrival (3,455) Forushande (3,275) Hacksaw Ridge (2,457) Split (2,396)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,992) Supernatural (4,893) Vikings (4,630) The Expanse (4,483) Suits (3,812) Sherlock (2,758) The Big Bang Theory (2,703) Blindspot (2,358) Arrow (2,182) Legion (2,105)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017