Giriş Kayıt
Bruce Seth Green

Bruce Seth Green


Yönetmen

Bruce Seth Green, yönetmen. Ziyaretçiler (1984), Mortal Kombat: Conquest (1998), Martial Law (1998), Vampir Avcısı Buffy (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bruce Green
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Roswell 1
1999 Dram Yönetmen 7.5 22,641

Angel 2
1999 Aksiyon Yönetmen 8.0 53,991
1998 Aksiyon Yönetmen 6.6 3,278
1998 Komedi Yönetmen 7.1 1,710

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Yönetmen 8.2 107,300
1995 Dram Yönetmen 8.2 3,442

Herkül
1995 Aksiyon Yönetmen 6.5 22,411
1994 Aksiyon Yönetmen 8.3 23,500
1993 Suç Yönetmen 6.9 4,724
1993 Aksiyon Yönetmen 6.7 4,997
1990 Bilim-Kurgu Yönetmen    
1990 Komedi Yönetmen 7.5 270
1988 Komedi Yönetmen 5.8 39

Ziyaretçiler
1984 Aksiyon Yönetmen 7.3 7,654
Dizi Altyazıları
Fargo (5,877) Arrow (5,325) The Flash (4,547) American Gods (4,431) The 100 (4,037) 12 Monkeys (3,157) Better Call Saul (2,975) Supernatural (2,694) Game of Thrones (2,630) Lucifer (2,527)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017