Giriş Kayıt
Bruce Seth Green

Bruce Seth Green


Yönetmen

Bruce Seth Green, yönetmen. Ziyaretçiler (1984), Mortal Kombat: Conquest (1998), Martial Law (1998), Vampir Avcısı Buffy (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bruce Green
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Roswell 1
1999 Dram Yönetmen 7.5 23,030

Angel 2
1999 Aksiyon Yönetmen 8.0 54,884
1998 Aksiyon Yönetmen 6.6 3,278
1998 Komedi Yönetmen 7.1 1,710

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Yönetmen 8.2 109,164
1995 Dram Yönetmen 8.2 3,504

Herkül: Efsanevi Seyahatler
1995 Aksiyon Yönetmen 6.5 22,898
1994 Aksiyon Yönetmen 8.3 23,840
1993 Suç Yönetmen 6.9 4,871
1993 Aksiyon Yönetmen 6.7 5,122
1990 Bilim-Kurgu Yönetmen    
1990 Komedi Yönetmen 7.5 270
1988 Komedi Yönetmen 5.8 39

Ziyaretçiler
1984 Aksiyon Yönetmen 7.3 7,856
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017