Giriş Kayıt
Bruce Seth Green

Bruce Seth Green


Yönetmen

Bruce Seth Green, yönetmen. Ziyaretçiler (1984), Mortal Kombat: Conquest (1998), Martial Law (1998), Vampir Avcısı Buffy (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bruce Green
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Roswell 1
1999 Dram Yönetmen 7.5 23,764

Angel 2
1999 Aksiyon Yönetmen 8.0 56,664
1998 Aksiyon Yönetmen 6.6 3,278
1998 Komedi Yönetmen 7.1 1,710

Vampir Avcısı Buffy
1996 Aksiyon Yönetmen 8.2 113,011
1995 Dram Yönetmen 8.2 3,504

Herkül: Efsanevi Seyahatler
1995 Aksiyon Yönetmen 6.5 23,936
1994 Dram Yönetmen 6.3 36
1994 Aksiyon Yönetmen 8.3 24,774
1993 Suç Yönetmen 6.9 5,206
1993 Aksiyon Yönetmen 6.7 5,324
1990 Bilim-Kurgu Yönetmen 6.3 276
1990 Komedi Yönetmen 7.5 270
1988 Komedi Yönetmen 5.8 39

Ziyaretçiler
1984 Aksiyon Yönetmen 7.3 8,363
Dizi Altyazıları
Westworld (5,874) The Expanse (3,090) The 100 (2,787) La casa de papel (2,058) Colony (1,822) The Crossing (1,589) Luke Cage (1,452) Genius (1,283) 12 Monkeys (1,153) Vikings (1,116)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018