Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Bruce Seth Green

Bruce Seth Green


Yönetmen

Bruce Seth Green, yönetmen. Ziyaretçiler (1984), Mortal Kombat: Conquest (1998), Martial Law (1998), Vampir Avcısı Buffy (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bruce Green
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Roswell 1
1999 Dram Yönetmen 7.5 22,235

Angel 2
1999 Aksiyon Yönetmen 8.0 52,934
1998 Aksiyon Yönetmen 6.6 3,278
1998 Komedi Yönetmen 7.1 1,710

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Yönetmen 8.2 104,676
1995 Dram Yönetmen 8.2 3,370

Herkül
1995 Aksiyon Yönetmen 6.5 21,913
1994 Aksiyon Yönetmen 8.2 23,063
1993 Suç Yönetmen 6.9 4,556
1993 Aksiyon Yönetmen 6.7 4,908
1991 Komedi Yönetmen    
1990 Bilim-Kurgu Yönetmen    
1988 Komedi Yönetmen 5.8 39

Ziyaretçiler
1984 Aksiyon Yönetmen 7.3 7,391
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017