Giriş Kayıt
Bruce Seth Green

Bruce Seth Green


Yönetmen

Bruce Seth Green, yönetmen. Ziyaretçiler (1984), Mortal Kombat: Conquest (1998), Martial Law (1998), Vampir Avcısı Buffy (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bruce Green
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Roswell 1
1999 Dram Yönetmen 7.5 23,384

Angel 2
1999 Aksiyon Yönetmen 8.0 55,704
1998 Aksiyon Yönetmen 6.6 3,278
1998 Komedi Yönetmen 7.1 1,710

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Yönetmen 8.2 110,784
1995 Dram Yönetmen 8.2 3,504

Herkül: Efsanevi Seyahatler
1995 Aksiyon Yönetmen 6.5 23,396
1994 Dram Yönetmen 6.3 36
1994 Aksiyon Yönetmen 8.3 24,244
1993 Suç Yönetmen 6.9 5,004
1993 Aksiyon Yönetmen 6.7 5,158
1990 Bilim-Kurgu Yönetmen 6.3 276
1990 Komedi Yönetmen 7.5 270
1988 Komedi Yönetmen 5.8 39

Ziyaretçiler
1984 Aksiyon Yönetmen 7.3 8,085
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (11,901) Blade Runner 2049 (3,520) Jigsaw (2,646) Last Flag Flying (2,439) The Man from Earth: Holocene (2,415) Geostorm (2,378) The Open House (1,345) Dunkirk (1,189) The Foreigner (1,054) It (1,011)
Dizi Altyazıları
Vikings (16,156) Black Mirror (5,650) Supernatural (4,724) The Big Bang Theory (4,061) Shameless (2,660) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,579) The Blacklist (2,234) The Flash (1,915) The X Files (1,899) Knightfall (1,492)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018