Giriş Kayıt
Andrea H. Greaney

Andrea H. Greaney


Andrea H. Greaney, Aşk Üçgeni (1999), (2000) Frekans (2000), (2001) Trailer Park Boys (2001), (2000) Seks Dedikoduları (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Andrea Hope Greaney | Andrea Greaney
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Çeşitli 5.8 12,200
2013 Komedi Çeşitli 4.5 393

Geceyarısı Çocukları
2012 Dram Çeşitli 6.1 2,275

Derek'le Yaşam
2005 Komedi Çeşitli 7.6 4,039

Aşk Kupası
2005 Komedi Çeşitli 6.2 37,021
2001 Komedi Çeşitli 8.5 26,795
2001 Dram Çeşitli    

Frekans
2000 Suç Çeşitli 7.4 85,012

Seks Dedikoduları
2000 Dram Çeşitli 5.9 12,610

Aşk Üçgeni
1999 Komedi Çeşitli 6.1 16,481
1998 Dram Çeşitli    
1997 Dram Çeşitli 6.9 1,240
Film Altyazıları
Doctor Strange (10,644) Allied (10,422) Moana (8,472) Assassin's Creed (7,944) Lion (5,353) Arrival (4,291) Hacksaw Ridge (3,280) Fences (3,091) Nocturnal Animals (2,902) Forushande (2,836)
Dizi Altyazıları
Taboo (11,418) Supernatural (7,928) Vikings (5,174) The Expanse (5,105) The Big Bang Theory (4,168) Suits (3,977) Legion (3,574) The Blacklist (3,432) Arrow (3,364) Sherlock (3,202)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017