Giriş Kayıt
Andrea H. Greaney

Andrea H. Greaney


Andrea H. Greaney, Aşk Üçgeni (1999), (2000) Frekans (2000), (2001) Trailer Park Boys (2001), (2000) Seks Dedikoduları (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Andrea Hope Greaney | Andrea Greaney
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Çeşitli 5.8 14,374
2013 Komedi Çeşitli 4.5 393

Geceyarısı Çocukları
2012 Dram Çeşitli 6.2 2,444

Derek'le Yaşam
2005 Komedi Çeşitli 7.6 4,083

Aşk Kupası
2005 Komedi Çeşitli 6.2 38,706
2001 Komedi Çeşitli 8.4 30,467
2001 Dram Çeşitli    

Frekans
2000 Suç Çeşitli 7.4 90,129

Seks Dedikoduları
2000 Dram Çeşitli 5.9 12,610

Aşk Üçgeni
1999 Komedi Çeşitli 6.1 16,481
1998 Dram Çeşitli    
1997 Dram Çeşitli 6.9 1,240
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,610) Den of Thieves (2,411) Hostiles (2,396) 12 Strong (2,341) Maze Runner: The Death Cure (2,014) Winchester (1,456) Peter Rabbit (1,336) Submergence (1,330) The Commuter (982) Wildling (877)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,344) The Flash (3,178) Supernatural (3,038) The Terror (2,831) Legion (2,788) The Crossing (1,777) The Expanse (1,694) The Big Bang Theory (1,113) Vikings (1,098) Krypton (1,032)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018