Giriş Kayıt
Andrea H. Greaney

Andrea H. Greaney


Andrea H. Greaney, Aşk Üçgeni (1999), (2000) Frekans (2000), (2001) Trailer Park Boys (2001), (2000) Seks Dedikoduları (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Andrea Hope Greaney | Andrea Greaney
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Çeşitli 5.8 12,480
2013 Komedi Çeşitli 4.5 393

Geceyarısı Çocukları
2012 Dram Çeşitli 6.1 2,275

Derek'le Yaşam
2005 Komedi Çeşitli 7.6 4,083

Aşk Kupası
2005 Komedi Çeşitli 6.2 37,125
2001 Komedi Çeşitli 8.5 27,050
2001 Dram Çeşitli    

Frekans
2000 Suç Çeşitli 7.4 85,429

Seks Dedikoduları
2000 Dram Çeşitli 5.9 12,610

Aşk Üçgeni
1999 Komedi Çeşitli 6.1 16,481
1998 Dram Çeşitli    
1997 Dram Çeşitli 6.9 1,240
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,379) Split (5,068) Rogue One (4,806) Hidden Figures (3,752) Assassin's Creed (3,147) Paterson (2,889) Patriots Day (2,455) Allied (1,894) Brimstone (1,616) Passengers (1,292)
Dizi Altyazıları
Legion (8,374) Arrow (4,968) The Flash (4,860) The Expanse (2,645) Legends of Tomorrow (2,471) The Blacklist (2,014) The 100 (1,927) Colony (1,826) Designated Survivor (1,724) Vikings (1,719)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017