Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Paolo Graziosi

Paolo Graziosi (77)


Oyuncu

Paolo Graziosi, 25 Ocak 1940 Rimini, İtalya doğumlu oyuncu. Muhteşem Genç (2014), (2008) Il divo: La spettacolare vita di Giulio Andreotti (2008), (1976) Muhteşem Cesetler (1976), (2008) Giovanna'nın Babası (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Ocak 1940
Doğum Yeri: Rimini, İtalya
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 76 Dram Oyuncu    

Muhteşem Genç
2014 74 Biyografi Oyuncu 6.9 1,522
2014 74 Dram Oyuncu 5.3 27
2012 72 Dram Oyuncu 5.3 108
2010 70 Komedi Oyuncu 6.2 548

Different From Whom
2009 69 Komedi Oyuncu 6.2 720
2008 68 Biyografi Oyuncu 7.3 11,380

Giovanna'nın Babası
2008 68 Dram Oyuncu 6.6 735
2007 67 Suç Oyuncu 5.0 210
1995 55 Suç Oyuncu 6.9 407
1993 53 Biyografi Oyuncu 6.6 210
1991 51 Dram Oyuncu 7.2 176
1991 51 Dram Oyuncu 6.1 147

Muhteşem Cesetler
1976 36 Suç Oyuncu 7.5 1,303
1969 29 Dram Oyuncu 6.3 93
1968 28 Dram Oyuncu 6.9 140
1967 27 Dram Oyuncu 6.9 223
1966 26 Oyuncu 6.5 36
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017