Giriş Kayıt
Bruce Grayson

Bruce Grayson


Makyaj, Oyuncu

Bruce Grayson, makyaj, oyuncu. Rules of Engagement (2007), Just Shoot Me! (1997), NewsRadio (1995), The Larry Sanders Show (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bruce Gayson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Müzik Makyaj    
2016 Makyaj 6.5 1,656
2016 Müzik Makyaj 6.0 33
2015 Müzik Makyaj 6.6 3,370
2013 Makyaj    
2013 Makyaj 7.4 2,670
2010 Makyaj 6.8 1,593
2008 Makyaj 6.8 1,340
2007 Makyaj 7.3 1,296
2007 Komedi Makyaj 7.3 28,233
2003 Game-Show Oyuncu
Makyaj
5.6 16,161
2000 Macera Makyaj 7.0 18,764
1997 Komedi Makyaj 6.9 14,568
1995 Komedi Makyaj 7.9 11,307
1994 Komedi Makyaj 6.7 25
1992 Komedi Makyaj 8.5 5,921
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017