Giriş Kayıt
Bruce Grayson

Bruce Grayson


Makyaj, Oyuncu

Bruce Grayson, makyaj, oyuncu. Rules of Engagement (2007), Just Shoot Me! (1997), NewsRadio (1995), The Larry Sanders Show (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bruce Gayson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Makyaj 4.5 925

69. Emmy Ödülleri
2017 Makyaj 5.0 194
2016 Müzik Makyaj    
2016 Makyaj 6.5 1,656
2016 Müzik Makyaj 6.0 33
2015 Müzik Makyaj 6.6 3,370
2013 Makyaj 6.9 316
2013 Makyaj 7.4 2,670
2010 Makyaj 6.8 1,593
2008 Makyaj 6.8 1,340
2007 Makyaj 7.3 1,301
2007 Komedi Makyaj 7.3 28,367
2003 Game-Show Oyuncu
Makyaj
5.6 16,203
2000 Macera Makyaj 7.0 18,863
1997 Komedi Makyaj 6.9 14,671
1995 Komedi Makyaj 7.9 11,343
1994 Komedi Makyaj 6.7 25
1992 Komedi Makyaj 8.5 5,921
Film Altyazıları
Dunkirk (5,659) It (3,693) The Mountain Between Us (3,347) Mother! (1,798) Stronger (1,636) American Made (1,618) Kingsman: The Golden Circle (1,576) Loving Vincent (906) The Foreigner (805) Detroit (741)
Dizi Altyazıları
Shameless (6,251) Vikings (5,962) Game of Thrones (3,472) Mr. Robot (2,777) Supernatural (1,969) Lucifer (1,698) Manhunt: Unabomber (1,616) Outlander (1,551) The Big Bang Theory (1,495) Arrow (1,407)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017