Giriş Kayıt
Bruce Grayson

Bruce Grayson


Makyaj, Oyuncu

Bruce Grayson, makyaj, oyuncu. Rules of Engagement (2007), Just Shoot Me! (1997), NewsRadio (1995), The Larry Sanders Show (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bruce Gayson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Müzik Makyaj    
2016 Makyaj    
2016 Müzik Makyaj 6.0 33
2015 Müzik Makyaj    
2013 Makyaj    
2013 Makyaj 7.4 2,670
2010 Makyaj    
2008 Makyaj    
2007 Makyaj 7.3 1,296
2007 Komedi Makyaj 7.3 28,015
2003 Game-Show Oyuncu
Makyaj
5.6 16,113
2000 Macera Makyaj 7.0 18,606
1997 Komedi Makyaj 6.9 14,410
1995 Komedi Makyaj 7.9 11,221
1994 Komedi Makyaj 6.7 25
1992 Komedi Makyaj 8.5 5,870
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017