Giriş Kayıt
James Grayford

James Grayford


Yönetmen Asistanı, Oyuncu, Dublör

James Grayford, yönetmen asistanı, oyuncu, dublör. Hush (2016), Sinyal (2014), Kabustan Gelen (2016), Free Enterprise (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: James 'Warlord' Grayford
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kabustan Gelen
2016 Dram Yönetmen Asistanı 6.1 20,749
2016 Korku Yönetmen Asistanı 5.0 1,177
2016 Korku Yönetmen Asistanı 6.6 52,149
2016 Dram Yönetmen Asistanı 5.4 2,192
2016 Aile Yönetmen Asistanı    
2015 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.4 1,232
2015 Gerilim Yönetmen Asistanı 5.4 446
2015 Komedi Yönetmen Asistanı 5.4 843
2014 Dram Yönetmen Asistanı 5.6 911

Sinyal
2014 Bilim-Kurgu Yönetmen Asistanı 6.1 53,102
2014 Dram Yönetmen Asistanı 6.4 1,971
2014 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.9 585
2014 Korku Yönetmen Asistanı 4.8 4,067
2014 Komedi Yönetmen Asistanı 5.7 6
2014 Komedi Yönetmen Asistanı 4.9 189
2013 Komedi Yönetmen Asistanı 6.0 172
2013 Dram Yönetmen Asistanı 6.2 98
2013 Gerilim Yönetmen Asistanı    
2013 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.6 725
2013 Komedi Yönetmen Asistanı 4.7 748
2013 Dram Yönetmen Asistanı 5.1 133
2013 Gerilim Yönetmen Asistanı 3.3 293
2012 Western Yönetmen Asistanı 4.9 300
2012 Western Yönetmen Asistanı 5.4 392
2012 Dram Yönetmen Asistanı 5.3 361
2012 Komedi Yönetmen Asistanı 6.5 573
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 5.0 282
2011 Dram Yönetmen Asistanı 5.1 536
2010 Dram Yönetmen Asistanı 6.1 25
2010 Korku Yönetmen Asistanı 4.8 1,432

Budala Dedektif 3
2009 Aksiyon Yönetmen Asistanı    

Kaptan Ebu Rayid
2007 Dram Yönetmen Asistanı    
2007 Dram Yönetmen Asistanı
Senarist
6.7 2,191
2003 Aile Yönetmen Asistanı    
2000 Belgesel Yönetmen Asistanı 7.0 581
1999 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.6 262
1998 Aksiyon Yönetmen Asistanı 3.1 486
1998 Komedi Yönetmen Asistanı 7.0 2,947
1998 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.7 741
1996 Romantik Yönetmen Asistanı 4.3 125
1996 Komedi Çeşitli 7.1 58,485
1996 Dram Yönetmen Asistanı 6.4 2,358
1996 Korku Yönetmen Asistanı    
1996 Komedi Yönetmen Asistanı 5.2 2,033
1994 Komedi Yönetmen Asistanı 5.9 1,317
1994 Gerilim Oyuncu 3.2 18

Kanıt Vücutlar
1993 Dram Çeşitli 4.3 11,802

Cehennem Silahı 3
1992 Aksiyon Dublör
Çeşitli
6.7 135,951
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017