Giriş Kayıt
James Grayford

James Grayford


Yönetmen Asistanı, Senarist, Oyuncu

James Grayford, yönetmen asistanı, senarist, oyuncu. Hush (2016), Sinyal (2014), Kabustan Gelen (2016), Last Stop (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: James 'Warlord' Grayford
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Macera Yönetmen Asistanı    
2018 Dram Yönetmen Asistanı    
2017 Korku Yönetmen Asistanı    
2016 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.1 494

Kabustan Gelen
2016 Dram Yönetmen Asistanı 6.2 27,546
2016 Korku Yönetmen Asistanı 5.0 1,177
2016 Korku Yönetmen Asistanı 6.6 63,157
2016 Dram Yönetmen Asistanı 5.4 2,538
2016 Aile Yönetmen Asistanı    
2015 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.4 1,232
2015 Gerilim Yönetmen Asistanı 5.3 571
2015 Komedi Yönetmen Asistanı 5.4 843
2014 Dram Yönetmen Asistanı 5.6 998

Sinyal
2014 Bilim-Kurgu Yönetmen Asistanı 6.1 55,634
2014 Dram Yönetmen Asistanı 6.4 1,971
2014 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.9 585
2014 Korku Yönetmen Asistanı 4.8 4,626
2014 Komedi Yönetmen Asistanı 5.7 6
2014 Komedi Yönetmen Asistanı 4.9 189
2013 Komedi Yönetmen Asistanı 6.0 172
2013 Dram Yönetmen Asistanı 6.2 98
2013 Gerilim Yönetmen Asistanı 3.4 318
2013 Gerilim Yönetmen Asistanı    
2013 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.6 725
2013 Komedi Yönetmen Asistanı 4.7 748
2013 Dram Yönetmen Asistanı 5.1 133
2012 Western Yönetmen Asistanı 4.9 300
2012 Western Yönetmen Asistanı 5.5 496
2012 Dram Yönetmen Asistanı 5.3 361

Bir Kızın Ahlaksızlık Rehberi
2012 Komedi Yönetmen Asistanı 6.5 573
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 5.0 282
2011 Dram Yönetmen Asistanı 5.1 536
2010 Dram Yönetmen Asistanı 6.1 25
2010 Korku Yönetmen Asistanı 4.8 1,432

Budala Dedektif 3
2009 Aksiyon Yönetmen Asistanı 2.0 4,065

Kaptan Ebu Rayid
2007 Dram Yönetmen Asistanı    
2007 Dram Yönetmen Asistanı
Senarist
6.7 2,191
2003 Aile Yönetmen Asistanı    
2000 Belgesel Yönetmen Asistanı 7.0 581
1999 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.6 262
1998 Aksiyon Yönetmen Asistanı 3.1 486
1998 Komedi Yönetmen Asistanı 7.0 2,947
1998 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.7 741
1996 Romantik Yönetmen Asistanı 4.3 125
1996 Komedi Çeşitli 7.1 61,229
1996 Dram Yönetmen Asistanı 6.4 2,358
1996 Korku Yönetmen Asistanı    
1996 Komedi Yönetmen Asistanı 5.2 2,033
1994 Komedi Yönetmen Asistanı 5.9 1,317
1994 Gerilim Oyuncu 3.2 18

Kanıt Vücutlar
1993 Dram Çeşitli 4.4 12,409

Cehennem Silahı 3
1992 Aksiyon Dublör
Çeşitli
6.7 140,517
Film Altyazıları
Rampage (17,098) Ready Player One (12,104) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,950) Blockers (1,674) The Cured (1,562) Den 12. mann (805) Black Panther (616) Set It Up (604) Future World (513)
Dizi Altyazıları
Westworld (17,133) 12 Monkeys (3,210) Into the Badlands (2,934) The 100 (2,666) La casa de papel (2,590) The Expanse (1,894) Legion (1,593) The Crossing (1,536) Fear the Walking Dead (1,211) Vikings (1,206)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018