Giriş Kayıt
Joshua Gray

Joshua Gray


Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Joshua Gray, yönetmen asistanı, yapımcı. Degrassi: Next Class (2016), Venüs Deltası (1995), Death Warrior (2009), Murdoch Vakaları (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yönetmen Asistanı 7.2 947

Enginlik
2015 Gizem Yönetmen Asistanı 8.2 28,094
2014 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 12,054
2009 Aksiyon Yönetmen Asistanı 2.9 586
2009 Suç Yönetmen Asistanı 6.8 6,687
2008 Korku Yönetmen Asistanı 3.4 256

Son Tetikçi
2008 Suç Yönetmen Asistanı    

Murdoch Vakaları
2008 Suç Yönetmen Asistanı 8.1 6,320
2008 Aksiyon Yapımcı    

Ölümcül Plan
2008 Bilim-Kurgu Yapımcı 4.4 328
2008 Gizem Yapımcı    
2008 Suç Yönetmen Asistanı 4.5 259

Ölü Mary
2007 Korku Yönetmen Asistanı    
2006 Gerilim Yönetmen Asistanı 5.1 349
1995 Aile Yönetmen Asistanı 7.8 8,463

Venüs Deltası
1995 Dram Yönetmen Asistanı 4.5 1,499
1995 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.4 203
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,300) Allied (11,422) Moana (7,089) Lion (5,447) Arrival (3,757) Hacksaw Ridge (3,185) Nocturnal Animals (2,939) Shut In (2,231) Underworld: Blood Wars (2,192) Fences (1,850)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,873) The Expanse (7,418) Taboo (7,372) Legion (6,041) Arrow (5,797) The Big Bang Theory (5,576) Vikings (4,454) The Blacklist (3,161) Sherlock (2,783) Suits (2,604)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017