Giriş Kayıt
Jack Grey

Jack Grey (75)


Oyuncu

John Charles Horan, 10 Ekim 1880 Cleveland, Ohio, ABD doğumlu oyuncu. Ups and Downs (1927) yapımıyla biliniyor.12 Nisan 1956 tarihinde (75 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: John Charles Horan
Doğum Tarihi: 10 Ekim 1880
Ölüm Tarihi: 12 Nisan 1956
Doğum Yeri: Cleveland, Ohio, ABD
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1939 59 Komedi Oyuncu 6.7 955
1939 59 Dram Oyuncu 6.5 229
1938 58 Biyografi Oyuncu 7.6 2,129
1937 57 Dram Oyuncu 6.5 376
1936 56 Komedi Oyuncu 7.7 7,450

Öfke
1936 56 Suç Oyuncu 7.9 8,822

Vahşetin Çağrısı
1935 55 Aksiyon Oyuncu 6.9 1,209
1935 55 Komedi Çeşitli 7.0 2,473
1933 53 Dram Oyuncu 6.3 95
1933 53 Dram Oyuncu 7.1 1,053

Gökdelen Ruhları
1932 52 Dram Oyuncu 7.2 582
1932 52 Suç Oyuncu 6.9 777
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (15,965) Passengers (9,150) Doctor Strange (5,546) Arrival (4,218) Fences (3,472) Assassin's Creed (3,370) Allied (3,184) Hacksaw Ridge (2,729) Moana (2,168) Forushande (1,761)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,297) Taboo (9,962) The 100 (9,300) Legion (8,918) The Big Bang Theory (6,667) Black Sails (6,648) Arrow (5,228) Vikings (4,176) The Flash (3,672) The Expanse (3,664)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017