Giriş Kayıt
Jesse Graves

Jesse Graves (90)


Oyuncu

Jesse Graves, 11 Mart 1879 Des Moines, Iowa, ABD doğumlu oyuncu. (1941) The Little Foxes (1941), (1935) The Littlest Rebel (1935), (1939) The Adventures of Huckleberry Finn (1939), (1948) Ruthless (1948) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Mart 1879
Doğum Yeri: Des Moines, Iowa, ABD
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yanlış Numara
1948 69 Dram Oyuncu 7.5 8,100
1948 69 Komedi Oyuncu 7.4 2,749
1948 69 Kara Film Oyuncu 6.9 720

Yeşil Çayırlar
1947 68 Dram Oyuncu 6.4 1,499

Kapının Arkasındaki Sır
1947 68 Dram Oyuncu 6.8 3,126
1947 68 Müzikal Oyuncu 6.0 253
1947 68 Komedi Oyuncu 7.2 1,725
1947 68 Suç Oyuncu 6.9 1,041
1947 68 Romantik Oyuncu 6.2 532
1947 68 Dram Oyuncu 7.2 4,613
1946 67 Müzikal Oyuncu 6.7 182
1946 67 Suç Oyuncu 6.6 288

Rezervasyonsuz
1946 67 Komedi Oyuncu 6.6 1,119

Yarın ve Ebediyen
1946 67 Dram Oyuncu 7.5 1,897
1945 66 Komedi Oyuncu 6.3 302
1945 66 Biyografi Oyuncu 7.0 973
1945 66 Dram Oyuncu 7.4 1,461
1944 65 Biyografi Oyuncu 6.5 960
1944 65 Biyografi Oyuncu 6.8 1,230
1944 65 Komedi Oyuncu 6.1 499
1943 64 Dram Oyuncu 5.5 677

Rüzgar Biçenler
1942 63 Aksiyon Oyuncu 6.8 2,221
1942 63 Dram Oyuncu 6.0 274
1941 62 Komedi Oyuncu 6.3 325

Çizmeleriyle Gömüldüler
1941 62 Biyografi Oyuncu 7.3 4,563
1941 62 Komedi Oyuncu 7.8 881
1941 62 Dram Oyuncu 6.5 529
1941 62 Dram Oyuncu 8.2 8,492
1941 62 Komedi Oyuncu 7.5 2,029
1941 62 Komedi Oyuncu 6.8 170

Yurttaş Kane
1941 62 Dram Oyuncu 8.4 340,626
1941 62 Suç Oyuncu 6.8 259
1940 61 Dram Oyuncu 6.2 813

Zor Gece
1940 61 Suç Oyuncu 7.3 5,503
1940 61 Biyografi Oyuncu 7.4 1,428
1939 60 Aksiyon Oyuncu 6.4 1,173
1939 60 Dram Oyuncu 7.0 265

Mr. Smith Washington'a Gidiyor
1939 60 Dram Oyuncu 8.2 90,570
1939 60 Dram Oyuncu 7.3 2,046
1939 60 Macera Oyuncu 6.9 857
1938 59 Komedi Oyuncu 6.7 223

Para Beraber Gitmez
1938 59 Komedi Oyuncu 8.0 19,683
1938 59 Dram Oyuncu 5.9 237
1938 59 Dram Oyuncu 7.6 9,925
1937 58 Dram Oyuncu 6.3 788
1937 58 Dram Oyuncu 6.6 1,168
1937 58 Komedi Oyuncu 7.8 2,097

Kurt Kocayınca
1937 58 Dram Oyuncu 8.3 5,712
1936 57 Komedi Oyuncu 7.7 7,551
1936 57 Kısa Metraj Oyuncu 6.5 109

Gelir Ve Onu Hazırlar
1936 57 Dram Oyuncu 7.0 1,436
1936 57 Komedi Oyuncu 6.6 396
1936 57 Dram Oyuncu 7.1 619
1935 56 Komedi Oyuncu 7.0 966

Kırık Hayatlar
1934 55 Dram Oyuncu 7.6 3,174
1934 55 Dram Oyuncu 6.0 229
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,958) Den of Thieves (2,707) Maze Runner: The Death Cure (2,396) Hostiles (2,281) Winchester (2,234) 12 Strong (2,050) Submergence (1,706) Peter Rabbit (1,250) The Commuter (1,154) A martfüi rém (831)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,065) Supernatural (3,959) The Flash (3,393) The Terror (2,784) Legion (2,499) The Big Bang Theory (2,488) Gotham (2,146) The Expanse (2,031) The Crossing (1,901) Arrow (1,844)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018