Giriş Kayıt
Ed Graves

Ed Graves (63)


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

Edgar A. Graves, 24 Şubat 1917 doğumlu sanat yönetmeni, sanat bölümü, yapım tasarımcısı. Doctor Dolittle (1967), Dünyayı Kurtaran Adam (1966), Walton Ailesi (1971), Maymun Aklı (1971) gibi yapımlarla biliniyor.17 Şubat 1980 tarihinde (63 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Edgar A. Graves
Doğum Tarihi: 24 Şubat 1917
Ölüm Tarihi: 17 Şubat 1980
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1979 62 Aksiyon Sanat Bölümü 4.8 906

Dallas 1
1978 Dram Sanat Yönetmeni 7.0 8,855
1974 Dram Yapım Tasarımcısı 7.0 1,399
1973 56 Korku Yapım Tasarımcısı    
1973 56 Korku Sanat Yönetmeni 5.6 117

Walton Ailesi
1971 Dram Sanat Yönetmeni 7.6 4,026
1971 Western Sanat Yönetmeni 8.2 126

Maymun Aklı
1971 54 Aile Sanat Yönetmeni 5.9 1,276
1967 50 Macera Sanat Yönetmeni 6.2 6,495

Dünyayı Kurtaran Adam
1966 49 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.5 4,719
1966 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.5 13,569

Fedailer Treni
1965 48 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 10,567

Avcılar
1958 41 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 1,023
1958 41 Müzikal Sanat Bölümü 6.9 6,300
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,495) Doctor Strange (6,891) Allied (6,475) Moana (4,907) John Wick: Chapter 2 (4,462) Lion (3,582) Arrival (3,242) Forushande (3,032) Split (2,295) Hacksaw Ridge (2,291)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,515) Supernatural (4,747) The Expanse (4,367) Vikings (4,224) Suits (3,699) The Big Bang Theory (2,590) Sherlock (2,528) Arrow (2,089) Legion (2,024) Blindspot (1,983)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017