Giriş Kayıt
Jeannick Gravelines

Jeannick Gravelines


Oyuncu, Kameraman

Jeannick Gravelines, oyuncu, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu    
2017 Komedi Kameraman 6.5 110

Mutlu Azınlık
2010 Romantik Kameraman 5.6 1,121
2009 Komedi Oyuncu 6.4 2,773
2008 Dram Oyuncu 6.8 456
2008 Dram Oyuncu 7.3 1,289

Öldüren Tutku
2006 Dram Kameraman 5.0 487

Orkestra Koltukları
2006 Komedi Kameraman 6.8 3,671
2005 Dram Oyuncu 6.0 151
2001 Kameraman
Oyuncu
   
2000 Dram Oyuncu 5.6 59

Belki
1999 Dram Oyuncu 5.8 1,369
- Komedi Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Westworld (4,419) La casa de papel (2,231) The Expanse (1,899) Legion (1,552) Colony (1,387) Cloak & Dagger (1,192) Goliath (1,177) Vikings (882) Lucifer (757) 12 Monkeys (740)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018