Giriş Kayıt
William Grant

William Grant


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Editör

William Grant, yapım yöneticisi, yapımcı, editör.

Diğer Bir İsmi: William R. Grant
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Belgesel Yapımcı 7.1 15
2011 Belgesel Yapım Yöneticisi    
2011 Belgesel Yapım Yöneticisi    
2011 Belgesel Yapım Yöneticisi    
2010 Belgesel Çeşitli    
2010 Belgesel Yapım Yöneticisi 8.4 15
2009 Belgesel Yapım Yöneticisi    
2009 Belgesel Çeşitli    
2008 Belgesel Yapım Yöneticisi 8.9 10
2008 Belgesel Yapımcı    
2007 Belgesel Yapım Yöneticisi 8.8 9
2006 Belgesel Yapım Yöneticisi 8.3 28
2006 Belgesel Yapım Yöneticisi 8.0 14
2006 Belgesel Çeşitli    
2006 Belgesel Yapımcı 7.5 105
2004 Belgesel Çeşitli    
2000 Belgesel Yapım Yöneticisi
Yapımcı
Çeşitli
7.9 239
1997 Belgesel Yapım Yöneticisi 8.5 30
1983 Belgesel Yapımcı 8.7 884
1982 Belgesel Yapım Yöneticisi
Çeşitli
8.9 371
1974 Belgesel Editör 8.8 1,414
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,069) Stronger (4,039) Dunkirk (3,020) Loving Vincent (1,889) American Made (1,605) It (1,577) Flatliners (1,545) Kingsman: The Golden Circle (1,430) Mother! (1,321) The Foreigner (728)
Dizi Altyazıları
Vikings (13,896) Mr. Robot (6,549) Shameless (5,582) Game of Thrones (3,213) Manhunt: Unabomber (2,737) Peaky Blinders (2,634) Designated Survivor (1,482) Lucifer (1,327) The Big Bang Theory (1,263) Supernatural (1,153)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017