Giriş Kayıt
Deborah Grant

Deborah Grant (70)


Oyuncu

Deborah Grant, 22 Şubat 1947 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Kod Adı: Londra (2016) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Şubat 1947
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Balık
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kod Adı: Londra
2016 69 Aksiyon Oyuncu 5.9 97,595
2012 65 Belgesel Oyuncu    
2006 Komedi Oyuncu 7.8 4,331
2000 Dram Oyuncu 5.2 759
1999 Dram Oyuncu 5.8 1,135
1995 48 Aksiyon Oyuncu 5.8 2,331

Skandal
1989 42 Dram Oyuncu 6.5 3,851
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,792
Film Altyazıları
Live by Night (12,295) Resident Evil: The Final Chapter (5,865) Why Him? (5,000) Rogue One (3,942) Patriots Day (3,092) Assassin's Creed (2,965) Hidden Figures (2,952) Paterson (2,171) Allied (2,163) Split (2,147)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,041) The 100 (3,692) Legion (3,147) Into the Badlands (2,835) The Originals (2,599) The Last Kingdom (2,260) Arrow (2,017) Vikings (1,829) The Expanse (1,762) Designated Survivor (1,742)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017