Giriş Kayıt
Deborah Grant

Deborah Grant (70)


Oyuncu

Deborah Grant, 22 Şubat 1947 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Kod Adı: Londra (2016) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Şubat 1947
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Balık
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kod Adı: Londra
2016 69 Aksiyon Oyuncu 5.9 100,855
2012 65 Belgesel Oyuncu    
2006 Komedi Oyuncu 7.8 4,386
2000 Dram Oyuncu 5.2 771
1999 Dram Oyuncu 5.8 1,164
1995 48 Aksiyon Oyuncu 5.8 2,331

Skandal
1989 42 Dram Oyuncu 6.5 3,851
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,829
Dizi Altyazıları
Fargo (5,805) Arrow (5,227) The Flash (4,450) American Gods (4,048) The 100 (3,951) 12 Monkeys (3,053) Better Call Saul (2,935) Supernatural (2,630) Game of Thrones (2,561) Lucifer (2,498)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017