Giriş Kayıt
Teach Grant

Teach Grant (44)


Oyuncu

Teach Alexander Grant, 25 Ocak 1973 Toronto, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu. Oyunun Laneti (2005), (2012) Sır (2012), (2014) Rush (2014), (2005) Acımasız Hayatlar (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Teach Alexander Grant
Doğum Tarihi: 25 Ocak 1973
Doğum Yeri: Toronto, Ontario, Kanada
Diğer Bir İsmi: Alexander Grant | Teach
Burcu: Kova
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Oyuncu 7.1 468
2017 Bilim-Kurgu Oyuncu    
2017 44 Aksiyon Oyuncu    
2016 43 Oyuncu 6.9 9
2016 Aksiyon Oyuncu 5.9 8,200
2016 43 Dram Oyuncu 6.5 18
2016 43 Aksiyon Oyuncu 4.8 1,724
2015 Dram Oyuncu 7.0 349
2014 Western Oyuncu 6.3 1,275
2014 41 Fantastik Oyuncu 3.3 3,718
2014 41 Komedi Oyuncu 5.8 364
2014 Dram Oyuncu 7.8 139,417
2014 41 Suç Oyuncu 5.6 206
2014 Aksiyon Oyuncu 7.7 4,873
2013 40 Dram Oyuncu 7.2 73
2013 40 Biyografi Oyuncu    

Denizci: Gizli Tehlike
2013 40 Aksiyon Oyuncu    
2012 39 Aksiyon Oyuncu 4.9 5,342

Sır
2012 39 Suç Oyuncu 5.9 33,753
2012 Western Oyuncu 6.0 145
2011 38 Macera Oyuncu    

Kardeşler
2011 38 Komedi Oyuncu 5.0 349
2011 38 Dram Oyuncu 5.4 1,144
2010 37 Aksiyon Oyuncu 5.8 5,157
2010 37 Korku Oyuncu    

Silahsız
2010 37 Aksiyon Oyuncu 6.5 3,038
2009 36 Komedi Oyuncu    

Melek ve Haydut
2009 36 Western Oyuncu    

Yılın En Güzel Zamanı
2008 35 Komedi Oyuncu 7.3 1,448

İki Sarışın Şimdiden Alışın
2008 35 Komedi Oyuncu    
2008 Dram Oyuncu 6.4 189
2007 34 Aksiyon Oyuncu    
2007 34 Dram Oyuncu 7.6 65
2006 Macera Oyuncu    

Hasta Kız
2006 Korku Oyuncu    
2005 32 Oyuncu 3.6 241

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.6 317,614

Oyunun Laneti
2005 Korku Oyuncu 4.9 4,126

Acımasız Hayatlar
2005 32 Dram Oyuncu 6.6 5,527
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017