Giriş Kayıt
Anais Granofsky

Anais Granofsky (44)


Oyuncu

Anais Granofsky, 14 Mayıs 1973 Toronto, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu. Degrassi Junior High (1987) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Mayıs 1973
Doğum Yeri: Toronto, Ontario, Kanada
Diğer Bir İsmi: Anias Granofski
Burcu: Boğa
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 Dram Oyuncu 7.4 9,703

Aşk Üçgeni
1999 26 Komedi Oyuncu 6.1 16,481
1998 25 Aksiyon Oyuncu 4.5 338
1997 Aksiyon Oyuncu 7.5 7,905
1996 Biyografi Oyuncu 7.8 2,526

Aldanış
1991 18 Gerilim Oyuncu 6.1 5,250
1987 Dram Oyuncu 8.2 2,276
Dizi Altyazıları
Vikings (16,891) Black Mirror (5,542) The Flash (4,765) Shameless (4,271) Supernatural (2,910) The Big Bang Theory (2,743) The Blacklist (1,489) Star Trek: Discovery (1,430) Knightfall (1,194) Black Lightning (1,186)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018