Giriş Kayıt
Anais Granofsky

Anais Granofsky (43)


Oyuncu

Anais Granofsky, 14 Mayıs 1973 Toronto, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu. Degrassi Junior High (1987) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Mayıs 1973
Doğum Yeri: Toronto, Ontario, Kanada
Diğer Bir İsmi: Anias Granofski
Burcu: Boğa
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 Dram Oyuncu 7.4 9,410

Aşk Üçgeni
1999 26 Komedi Oyuncu 6.1 16,481
1998 25 Aksiyon Oyuncu 4.5 338
1997 Aksiyon Oyuncu 7.6 7,568
1996 23 Biyografi Oyuncu    

Aldanış
1991 18 Gerilim Oyuncu 6.1 4,972
1987 Dram Oyuncu 8.2 2,167
Film Altyazıları
Live by Night (9,461) Why Him? (6,566) Rogue One (3,342) Resident Evil: The Final Chapter (3,304) Patriots Day (2,368) Assassin's Creed (2,082) Hidden Figures (1,991) Paterson (1,293) Split (1,232) Allied (946)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,021) Black Sails (4,157) Into the Badlands (3,213) Legion (2,365) The 100 (2,121) Vikings (1,790) Taken (1,534) The Originals (1,451) Designated Survivor (1,441) Game of Thrones (1,374)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017