Giriş Kayıt
Amelia Granger

Amelia Granger


Yapımcı

Amelia Granger, yapımcı. (2007) Kefaret (2007), (2007) Mr. Bean Tatilde (2007), (2005) Sihirli Dadı (2005), (1995) Fransız Öpücüğü (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kardan Adam
2017 Suç Yapımcı    

Bridget Jones'un Bebeği
2016 Komedi Yapımcı 6.6 46,680

Son Efsane
2015 Biyografi Yapımcı 6.5 11,945

Efsane
2015 Biyografi Yapımcı 7.0 113,526

Her Şeyin Teorisi
2014 Biyografi Yapımcı 7.7 306,447

Zamanda Aşk
2013 Dram Yapımcı 7.8 226,171

Kapalı Devre
2013 Suç Yapımcı 6.2 18,709

Dünyanın Sonu
2013 Aksiyon Çeşitli 7.0 205,297

Sefiller
2012 Dram Çeşitli 7.6 260,686
2012 Dram Çeşitli 6.6 76,491

Köstebek
2011 Dram Çeşitli 7.1 159,249

Nanny McPhee Büyük Patlama
2010 Komedi Yapımcı 6.1 21,482

Rock'n Roll Teknesi
2009 Komedi Çeşitli 7.4 95,395

Kefaret
2007 Dram Çeşitli 7.8 205,892

Mr. Bean Tatilde
2007 Komedi Çeşitli 6.3 95,510

Ateşin Ortasında
2006 Aksiyon Çeşitli 6.7 9,371

Sihirli Dadı
2005 Komedi Çeşitli 6.6 54,642

Aşk ve Gurur
2005 Dram Çeşitli 7.8 208,084

Bridget Jones: Mantığın Sınırı
2004 Komedi Çeşitli 5.9 85,317

Aşk Engel Tanımaz
1999 Komedi Çeşitli 7.1 219,083

Büyük Lebowski
1998 Komedi Çeşitli 8.2 587,721

Minik Kahramanlar
1997 Komedi Çeşitli 5.8 17,229
1997 Komedi Çeşitli 6.5 4,932
1996 Macera Çeşitli 5.4 3,280

Fransız Öpücüğü
1995 Komedi Çeşitli 6.6 40,740
Film Altyazıları
Baywatch (13,859) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,372) Security (2,816) Dunkirk (2,127) Dangal (2,120) Lady Macbeth (2,010) Wakefield (1,676) 6 Days (1,558) King Arthur: Legend of the Sword (1,340) Alien: Covenant (1,071)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (104,593) The Defenders (8,192) Rick and Morty (2,283) Suits (1,693) The Sinner (1,533) Mr. Mercedes (1,461) Fargo (1,050) The Mist (1,042) Breaking Bad (1,034) Preacher (1,015)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017