Giriş Kayıt
Amelia Granger

Amelia Granger


Yapımcı

Amelia Granger, yapımcı. (2007) Kefaret (2007), (2007) Mr. Bean Tatilde (2007), (2005) Sihirli Dadı (2005), (1995) Fransız Öpücüğü (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kardan Adam
2017 Suç Yapımcı 5.1 35,098

Victoria ve Abdul
2017 Biyografi Yapımcı 6.8 18,348

Bridget Jones'un Bebeği
2016 Komedi Yapımcı 6.6 53,160

Son Efsane
2015 Biyografi Yapımcı 6.5 12,971

Efsane
2015 Biyografi Yapımcı 7.0 125,256

Her Şeyin Teorisi
2014 Biyografi Yapımcı 7.7 331,453

Zamanda Aşk
2013 Dram Yapımcı 7.8 240,848

Kapalı Devre
2013 Suç Yapımcı 6.2 19,518

Dünyanın Sonu
2013 Aksiyon Çeşitli 7.0 217,413

Sefiller
2012 Dram Çeşitli 7.6 271,681
2012 Dram Çeşitli 6.6 80,340

Köstebek
2011 Dram Çeşitli 7.1 166,865

Nanny McPhee Büyük Patlama
2010 Komedi Yapımcı 6.1 22,813

Rock'n Roll Teknesi
2009 Komedi Çeşitli 7.4 98,010

Kefaret
2007 Dram Çeşitli 7.8 216,222

Mr. Bean Tatilde
2007 Komedi Çeşitli 6.4 99,964

Ateşin Ortasında
2006 Aksiyon Çeşitli 6.7 9,371

Sihirli Dadı
2005 Komedi Çeşitli 6.6 57,524

Aşk ve Gurur
2005 Dram Çeşitli 7.8 217,155

Bridget Jones: Mantığın Sınırı
2004 Komedi Çeşitli 6.0 89,540

Aşk Engel Tanımaz
1999 Komedi Çeşitli 7.1 229,076

Büyük Lebowski
1998 Komedi Çeşitli 8.1 621,494

Minik Kahramanlar
1997 Komedi Çeşitli 5.8 17,963
1997 Komedi Çeşitli 6.5 4,932
1996 Macera Çeşitli 5.4 3,280

Fransız Öpücüğü
1995 Komedi Çeşitli 6.6 41,629
Film Altyazıları
Black Panther (3,158) Red Sparrow (2,626) Cargo (2,267) Game Night (1,974) L'insulte (1,397) Deadpool (1,315) True Crimes (1,115) Avengers: Infinity War (1,054) Annihilation (1,004) Den of Thieves (995)
Dizi Altyazıları
Westworld (8,641) Supernatural (6,346) La casa de papel (4,757) The 100 (4,541) The Flash (4,306) Gotham (3,176) Arrow (3,127) Legion (3,058) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,948) 13 Reasons Why (2,708)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018