Giriş Kayıt
Amelia Granger

Amelia Granger


Yapımcı

Amelia Granger, yapımcı. (2007) Kefaret (2007), (2007) Mr. Bean Tatilde (2007), (2005) Sihirli Dadı (2005), (1995) Fransız Öpücüğü (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kardan Adam
2017 Suç Yapımcı 5.2 12,357
2017 Biyografi Yapımcı 6.8 6,546

Bridget Jones'un Bebeği
2016 Komedi Yapımcı 6.6 49,728

Son Efsane
2015 Biyografi Yapımcı 6.5 12,355

Efsane
2015 Biyografi Yapımcı 7.0 118,031

Her Şeyin Teorisi
2014 Biyografi Yapımcı 7.7 314,648

Zamanda Aşk
2013 Dram Yapımcı 7.8 231,290

Kapalı Devre
2013 Suç Yapımcı 6.2 19,070

Dünyanın Sonu
2013 Aksiyon Çeşitli 7.0 209,952

Sefiller
2012 Dram Çeşitli 7.6 264,268
2012 Dram Çeşitli 6.6 77,830

Köstebek
2011 Dram Çeşitli 7.1 161,882

Nanny McPhee Büyük Patlama
2010 Komedi Yapımcı 6.1 21,957

Rock'n Roll Teknesi
2009 Komedi Çeşitli 7.4 96,362

Kefaret
2007 Dram Çeşitli 7.8 209,257

Mr. Bean Tatilde
2007 Komedi Çeşitli 6.3 96,994

Ateşin Ortasında
2006 Aksiyon Çeşitli 6.7 9,371

Sihirli Dadı
2005 Komedi Çeşitli 6.6 55,630

Aşk ve Gurur
2005 Dram Çeşitli 7.8 211,333

Bridget Jones: Mantığın Sınırı
2004 Komedi Çeşitli 5.9 86,945

Aşk Engel Tanımaz
1999 Komedi Çeşitli 7.1 222,692

Büyük Lebowski
1998 Komedi Çeşitli 8.2 599,011

Minik Kahramanlar
1997 Komedi Çeşitli 5.8 17,462
1997 Komedi Çeşitli 6.5 4,932
1996 Macera Çeşitli 5.4 3,280

Fransız Öpücüğü
1995 Komedi Çeşitli 6.6 41,043
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,947) Stronger (5,340) The Foreigner (4,186) Flatliners (3,678) Dunkirk (2,988) Beyond Skyline (2,137) American Made (1,974) Kingsman: The Golden Circle (1,727) Loving Vincent (1,692) It (1,619)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017