Giriş Kayıt
Amelia Granger

Amelia Granger


Yapımcı

Amelia Granger, yapımcı. (2007) Kefaret (2007), (2007) Mr. Bean Tatilde (2007), (2005) Sihirli Dadı (2005), (1995) Fransız Öpücüğü (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Yapımcı    

Bridget Jones'un Bebeği
2016 Komedi Yapımcı 6.7 37,537

Son Efsane
2015 Biyografi Yapımcı 6.5 10,665

Efsane
2015 Biyografi Yapımcı 7.0 103,905

Her Şeyin Teorisi
2014 Biyografi Yapımcı 7.7 290,710

Zamanda Aşk
2013 Dram Yapımcı 7.8 216,685

Kapalı Devre
2013 Suç Yapımcı 6.2 18,099

Dünyanın Sonu
2013 Aksiyon Çeşitli 7.0 195,554

Sefiller
2012 Dram Çeşitli 7.6 253,294
2012 Dram Çeşitli 6.6 74,129

Köstebek
2011 Dram Çeşitli 7.1 154,847

Nanny McPhee Büyük Patlama
2010 Komedi Yapımcı 6.1 20,582

Rock'n Roll Teknesi
2009 Komedi Çeşitli 7.4 93,340

Kefaret
2007 Dram Çeşitli 7.8 199,896

Mr. Bean Tatilde
2007 Komedi Çeşitli 6.3 92,667

Ateşin Ortasında
2006 Aksiyon Çeşitli 6.7 9,371

Sihirli Dadı
2005 Komedi Çeşitli 6.6 52,775

Aşk ve Gurur
2005 Dram Çeşitli 7.8 201,721

Bridget Jones: Mantığın Sınırı
2004 Komedi Çeşitli 5.9 81,859

Aşk Engel Tanımaz
1999 Komedi Çeşitli 7.0 212,613

Büyük Lebowski
1998 Komedi Çeşitli 8.2 565,465

Minik Kahramanlar
1997 Komedi Çeşitli 5.8 16,751
1997 Komedi Çeşitli 6.5 4,813
1996 Macera Çeşitli 5.4 3,280

Fransız Öpücüğü
1995 Komedi Çeşitli 6.5 39,814
Film Altyazıları
Passengers (6,370) Assassin's Creed (6,091) Doctor Strange (4,604) Allied (3,291) Arrival (2,801) Split (2,556) xXx: Return of Xander Cage (2,436) Forushande (2,365) Moana (2,116) Hacksaw Ridge (1,685)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,041) Legion (6,726) Supernatural (6,390) Arrow (5,440) Taboo (5,048) Vikings (4,203) Black Sails (3,655) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,611) Suits (3,564) Blindspot (3,414)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017