Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Amelia Granger

Amelia Granger


Yapımcı

Amelia Granger, yapımcı. (2007) Kefaret (2007), (2007) Mr. Bean Tatilde (2007), (2005) Sihirli Dadı (2005), (1995) Fransız Öpücüğü (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Yapımcı    

Bridget Jones'un Bebeği
2016 Komedi Yapımcı 6.8 33,111

Son Efsane
2015 Biyografi Yapımcı 6.5 10,386

Efsane
2015 Biyografi Yapımcı 7.0 101,273

Her Şeyin Teorisi
2014 Biyografi Yapımcı 7.7 285,365

Zamanda Aşk
2013 Dram Yapımcı 7.8 214,207

Kapalı Devre
2013 Suç Yapımcı 6.2 17,954

Dünyanın Sonu
2013 Aksiyon Çeşitli 7.0 193,728

Sefiller
2012 Dram Çeşitli 7.6 251,422
2012 Dram Çeşitli 6.6 73,573

Köstebek
2011 Dram Çeşitli 7.1 153,702

Nanny McPhee Büyük Patlama
2010 Komedi Yapımcı 6.1 20,275

Rock'n Roll Teknesi
2009 Komedi Çeşitli 7.4 92,819

Kefaret
2007 Dram Çeşitli 7.8 198,443

Mr. Bean Tatilde
2007 Komedi Çeşitli 6.3 91,967

Ateşin Ortasında
2006 Aksiyon Çeşitli 6.7 9,371

Sihirli Dadı
2005 Komedi Çeşitli 6.6 52,138

Aşk ve Gurur
2005 Dram Çeşitli 7.8 200,133

Bridget Jones: Mantığın Sınırı
2004 Komedi Çeşitli 5.9 80,766

Aşk Engel Tanımaz
1999 Komedi Çeşitli 7.0 210,986

Büyük Lebowski
1998 Komedi Çeşitli 8.2 560,204

Minik Kahramanlar
1997 Komedi Çeşitli 5.8 16,619
1997 Komedi Çeşitli 6.5 4,813
1996 Macera Çeşitli 5.4 3,280

Fransız Öpücüğü
1995 Komedi Çeşitli 6.5 39,633
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017