Giriş Kayıt
Amelia Granger

Amelia Granger


Yapımcı

Amelia Granger, yapımcı. (2007) Kefaret (2007), (2007) Mr. Bean Tatilde (2007), (2005) Sihirli Dadı (2005), (1995) Fransız Öpücüğü (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Yapımcı    

Bridget Jones'un Bebeği
2016 Komedi Yapımcı 6.7 43,014

Son Efsane
2015 Biyografi Yapımcı 6.5 11,207

Efsane
2015 Biyografi Yapımcı 7.0 108,720

Her Şeyin Teorisi
2014 Biyografi Yapımcı 7.7 299,569

Zamanda Aşk
2013 Dram Yapımcı 7.8 221,494

Kapalı Devre
2013 Suç Yapımcı 6.2 18,423

Dünyanın Sonu
2013 Aksiyon Çeşitli 7.0 199,729

Sefiller
2012 Dram Çeşitli 7.6 257,337
2012 Dram Çeşitli 6.6 75,254

Köstebek
2011 Dram Çeşitli 7.1 157,010

Nanny McPhee Büyük Patlama
2010 Komedi Yapımcı 6.1 21,074

Rock'n Roll Teknesi
2009 Komedi Çeşitli 7.4 94,268

Kefaret
2007 Dram Çeşitli 7.8 202,832

Mr. Bean Tatilde
2007 Komedi Çeşitli 6.3 94,206

Ateşin Ortasında
2006 Aksiyon Çeşitli 6.7 9,371

Sihirli Dadı
2005 Komedi Çeşitli 6.6 53,738

Aşk ve Gurur
2005 Dram Çeşitli 7.8 204,904

Bridget Jones: Mantığın Sınırı
2004 Komedi Çeşitli 5.9 83,721

Aşk Engel Tanımaz
1999 Komedi Çeşitli 7.0 215,966

Büyük Lebowski
1998 Komedi Çeşitli 8.2 577,061

Minik Kahramanlar
1997 Komedi Çeşitli 5.8 17,010
1997 Komedi Çeşitli 6.5 4,871
1996 Macera Çeşitli 5.4 3,280

Fransız Öpücüğü
1995 Komedi Çeşitli 6.5 40,221
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017