Giriş Kayıt
Amelia Granger

Amelia Granger


Yapımcı

Amelia Granger, yapımcı. (2007) Kefaret (2007), (2007) Mr. Bean Tatilde (2007), (2005) Sihirli Dadı (2005), (1995) Fransız Öpücüğü (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kardan Adam
2017 Suç Yapımcı 5.5 3,060
2017 Biyografi Yapımcı 6.9 3,329

Bridget Jones'un Bebeği
2016 Komedi Yapımcı 6.6 48,556

Son Efsane
2015 Biyografi Yapımcı 6.5 12,191

Efsane
2015 Biyografi Yapımcı 7.0 116,236

Her Şeyin Teorisi
2014 Biyografi Yapımcı 7.7 311,100

Zamanda Aşk
2013 Dram Yapımcı 7.8 229,124

Kapalı Devre
2013 Suç Yapımcı 6.2 18,762

Dünyanın Sonu
2013 Aksiyon Çeşitli 7.0 208,112

Sefiller
2012 Dram Çeşitli 7.6 262,602
2012 Dram Çeşitli 6.6 77,204

Köstebek
2011 Dram Çeşitli 7.1 160,765

Nanny McPhee Büyük Patlama
2010 Komedi Yapımcı 6.1 21,750

Rock'n Roll Teknesi
2009 Komedi Çeşitli 7.4 95,928

Kefaret
2007 Dram Çeşitli 7.8 207,781

Mr. Bean Tatilde
2007 Komedi Çeşitli 6.3 96,324

Ateşin Ortasında
2006 Aksiyon Çeşitli 6.7 9,371

Sihirli Dadı
2005 Komedi Çeşitli 6.6 55,200

Aşk ve Gurur
2005 Dram Çeşitli 7.8 209,897

Bridget Jones: Mantığın Sınırı
2004 Komedi Çeşitli 5.9 86,208

Aşk Engel Tanımaz
1999 Komedi Çeşitli 7.1 220,950

Büyük Lebowski
1998 Komedi Çeşitli 8.2 594,168

Minik Kahramanlar
1997 Komedi Çeşitli 5.8 17,363
1997 Komedi Çeşitli 6.5 4,932
1996 Macera Çeşitli 5.4 3,280

Fransız Öpücüğü
1995 Komedi Çeşitli 6.6 40,993
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017