Giriş Kayıt
Amelia Granger

Amelia Granger


Yapımcı

Amelia Granger, yapımcı. (2007) Kefaret (2007), (2007) Mr. Bean Tatilde (2007), (2005) Sihirli Dadı (2005), (1995) Fransız Öpücüğü (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Yapımcı    

Bridget Jones'un Bebeği
2016 Komedi Yapımcı 6.6 44,372

Son Efsane
2015 Biyografi Yapımcı 6.5 11,414

Efsane
2015 Biyografi Yapımcı 7.0 110,722

Her Şeyin Teorisi
2014 Biyografi Yapımcı 7.7 301,870

Zamanda Aşk
2013 Dram Yapımcı 7.8 223,194

Kapalı Devre
2013 Suç Yapımcı 6.2 18,537

Dünyanın Sonu
2013 Aksiyon Çeşitli 7.0 201,301

Sefiller
2012 Dram Çeşitli 7.6 258,574
2012 Dram Çeşitli 6.6 75,734

Köstebek
2011 Dram Çeşitli 7.1 157,758

Nanny McPhee Büyük Patlama
2010 Komedi Yapımcı 6.1 21,222

Rock'n Roll Teknesi
2009 Komedi Çeşitli 7.4 94,613

Kefaret
2007 Dram Çeşitli 7.8 203,787

Mr. Bean Tatilde
2007 Komedi Çeşitli 6.3 94,680

Ateşin Ortasında
2006 Aksiyon Çeşitli 6.7 9,371

Sihirli Dadı
2005 Komedi Çeşitli 6.6 54,082

Aşk ve Gurur
2005 Dram Çeşitli 7.8 206,078

Bridget Jones: Mantığın Sınırı
2004 Komedi Çeşitli 5.9 84,317

Aşk Engel Tanımaz
1999 Komedi Çeşitli 7.0 217,052

Büyük Lebowski
1998 Komedi Çeşitli 8.2 580,902

Minik Kahramanlar
1997 Komedi Çeşitli 5.8 17,094
1997 Komedi Çeşitli 6.5 4,871
1996 Macera Çeşitli 5.4 3,280

Fransız Öpücüğü
1995 Komedi Çeşitli 6.6 40,366
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017