Giriş Kayıt
Francis J. Grandon

Francis J. Grandon


Oyuncu

Francis J. Grandon, Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu. The Bank Cashier (1912) yapımıyla biliniyor.11 Temmuz 1929 tarihinde (-41 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 11 Temmuz 1929
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: F.J. Grandin | Francis Grandin | Frank Grandin | J
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1911 Dram Oyuncu 5.6 131
1911 Kısa Metraj Oyuncu 5.8 156
1911 Kısa Metraj Oyuncu 4.6 40
1911 Kısa Metraj Oyuncu 5.7 78
1911 Kısa Metraj Oyuncu 6.4 206
1911 Kısa Metraj Oyuncu 5.3 312
1910 Kısa Metraj Oyuncu 5.5 10
1910 Dram Oyuncu 6.0 146
1910 Romantik Oyuncu 5.5 121
1910 Kısa Metraj Oyuncu 6.5 11
1910 Kısa Metraj Oyuncu 4.8 5
Film Altyazıları
Live by Night (12,489) Resident Evil: The Final Chapter (5,875) Why Him? (5,186) Rogue One (3,948) Patriots Day (3,092) Assassin's Creed (2,971) Hidden Figures (2,962) Paterson (2,174) Allied (2,166) Split (2,151)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,049) The 100 (3,697) Legion (3,151) Into the Badlands (2,841) The Originals (2,600) The Last Kingdom (2,263) Arrow (2,020) Vikings (1,837) The Expanse (1,763) Designated Survivor (1,744)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017