Giriş Kayıt
Peter Grandfield

Peter Grandfield


Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Peter Grandfield, yönetmen asistanı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Komedi Yönetmen Asistanı 5.8 91

Bir Amerikan Suçu
2007 Biyografi Taşıma Bölümü 7.4 26,625

Leprikon: Mahalleye Dönüş 2
2003 Komedi Taşıma Bölümü    
1998 Suç Çeşitli 6.5 3,045

Zafer
1989 Dram Oyuncu
Çeşitli
7.9 105,452
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017