Giriş Kayıt
Peter Grandfield

Peter Grandfield


Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Peter Grandfield, yönetmen asistanı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Komedi Yönetmen Asistanı 5.8 91

Bir Amerikan Suçu
2007 Biyografi Taşıma Bölümü 7.4 27,475

Leprikon: Mahalleye Dönüş 2
2003 Komedi Taşıma Bölümü 4.0 3,302
1998 Suç Çeşitli 6.5 3,045

Zafer
1989 Dram Oyuncu
Çeşitli
7.9 107,821
Film Altyazıları
Dunkirk (5,888) The Mountain Between Us (3,998) It (3,798) Stronger (2,151) Mother! (1,906) American Made (1,752) Kingsman: The Golden Circle (1,676) Loving Vincent (1,080) The Foreigner (851) Detroit (778)
Dizi Altyazıları
Vikings (8,613) Shameless (6,540) Mr. Robot (3,794) Game of Thrones (3,665) Supernatural (2,041) Manhunt: Unabomber (1,781) Lucifer (1,763) Peaky Blinders (1,734) Outlander (1,597) The Big Bang Theory (1,579)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017