Giriş Kayıt
Peter Grandfield

Peter Grandfield


Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Peter Grandfield, yönetmen asistanı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Komedi Yönetmen Asistanı 5.8 91

Bir Amerikan Suçu
2007 Biyografi Taşıma Bölümü 7.4 26,457

Leprikon: Mahalleye Dönüş 2
2003 Komedi Taşıma Bölümü    
1998 Suç Çeşitli 6.5 3,045

Zafer
1989 Dram Oyuncu
Çeşitli
7.9 105,022
Film Altyazıları
Rogue One (7,368) Resident Evil: The Final Chapter (6,042) Brimstone (3,508) Split (3,234) Assassin's Creed (3,202) Paterson (1,820) The Great Wall (1,767) The Institute (1,546) Passengers (1,302) Hidden Figures (1,253)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,949) Legion (6,769) Arrow (3,607) Into the Badlands (3,506) Black Sails (2,583) Legends of Tomorrow (2,145) Vikings (2,037) 24: Legacy (1,891) Game of Thrones (1,756) Iron Fist (1,755)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017