Giriş Kayıt
Steve Granat

Steve Granat


Senarist, Yapımcı

Steve Granat, senarist, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Steve Grannat
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aile Senarist    
2013 Animasyon Senarist    
2013 Animasyon Senarist    
2012 Animasyon Senarist 5.6 895
2011 Animasyon Senarist 6.7 492
2000 Animasyon Senarist 7.9 7,316

Sabrina'nın Maceraları
1999 Animasyon Yapımcı 5.8 2,073

Fantastik Dörtlü: Süper Kahramanlar - Yokedici
1996 Aksiyon Çeşitli    
1988 Animasyon Senarist
Çeşitli
   
1982 Komedi Çeşitli 3.9 370
1974 Komedi Senarist 7.5 12,551
Film Altyazıları
Baywatch (16,340) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,481) Dangal (2,696) 6 Days (2,628) Dunkirk (2,433) Lady Macbeth (2,379) Security (1,976) King Arthur: Legend of the Sword (1,502) Wakefield (1,395) Alien: Covenant (1,156)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (136,858) The Defenders (5,793) Rick and Morty (4,456) The Strain (3,115) Suits (2,208) The Sinner (1,698) Mr. Mercedes (1,527) Fargo (1,330) Breaking Bad (1,190) Preacher (1,093)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017