Giriş Kayıt
Steve Granat

Steve Granat


Senarist, Yapımcı

Steve Granat, senarist, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Steve Grannat
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Barbie: Prenses Denizkızı
2014 Animasyon Senarist 6.4 541

Barbie ve Kız Kardeşleri At Binicilik Okulu
2013 Animasyon Senarist 6.4 460

Barbie: Prenses ve Popstar
2012 Animasyon Senarist 5.6 895
2011 Animasyon Senarist 6.7 583

Afacan Dennis Hız Kontrolünde
2002 Macera Senarist 5.2 102
2000 Animasyon Senarist 7.9 8,277

Sabrina'nın Maceraları
1999 Animasyon Yapımcı 5.8 2,073

Fantastik Dörtlü: Süper Kahramanlar - Yokedici
1996 Aksiyon Çeşitli    

Afacan Dennis
1986 Animasyon Senarist
Çeşitli
6.3 3,845
1982 Komedi Çeşitli 3.9 370
1974 Komedi Senarist 7.5 13,331
Dizi Altyazıları
Westworld (5,874) The Expanse (3,090) The 100 (2,787) La casa de papel (2,058) Colony (1,822) The Crossing (1,589) Luke Cage (1,452) Genius (1,283) 12 Monkeys (1,153) Vikings (1,116)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018