Giriş Kayıt
Steve Granat

Steve Granat


Senarist, Yapımcı

Steve Granat, senarist, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Steve Grannat
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Barbie: Prenses Denizkızı
2014 Animasyon Senarist 6.4 541

Barbie ve Kız Kardeşleri At Binicilik Okulu
2013 Animasyon Senarist 6.4 460

Barbie: Prenses ve Popstar
2012 Animasyon Senarist 5.6 895
2011 Animasyon Senarist 6.7 492
2000 Animasyon Senarist 7.9 7,849

Sabrina'nın Maceraları
1999 Animasyon Yapımcı 5.8 2,073

Fantastik Dörtlü: Süper Kahramanlar - Yokedici
1996 Aksiyon Çeşitli    
1988 Animasyon Senarist
Çeşitli
   
1982 Komedi Çeşitli 3.9 370
1974 Komedi Senarist 7.5 12,945
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (12,260) Blade Runner 2049 (3,534) Jigsaw (2,664) Last Flag Flying (2,452) The Man from Earth: Holocene (2,430) Geostorm (2,397) The Open House (1,360) Dunkirk (1,194) The Foreigner (1,059) It (1,013)
Dizi Altyazıları
Vikings (16,269) Black Mirror (5,681) Supernatural (4,750) The Big Bang Theory (4,084) Shameless (2,683) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,627) The Blacklist (2,261) The Flash (1,930) The X Files (1,922) Knightfall (1,503)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018