Giriş Kayıt
Steve Granat

Steve Granat


Senarist, Yapımcı

Steve Granat, senarist, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Steve Grannat
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aile Senarist    
2013 Animasyon Senarist    
2013 Animasyon Senarist    
2012 Animasyon Senarist 5.6 895
2011 Animasyon Senarist 6.7 447
2000 Animasyon Senarist 7.9 7,282

Sabrina'nın Maceraları
1999 Animasyon Yapımcı 5.8 2,073

Fantastik Dörtlü: Süper Kahramanlar - Yokedici
1996 Aksiyon Çeşitli    
1988 Animasyon Senarist
Çeşitli
   
1982 Komedi Çeşitli 3.9 327
1974 Komedi Senarist 7.5 11,998
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,752) Split (5,269) Rogue One (5,001) Hidden Figures (4,011) Assassin's Creed (3,340) Paterson (3,093) Patriots Day (2,654) Allied (1,954) Brimstone (1,688) Live by Night (1,372)
Dizi Altyazıları
Legion (8,542) Arrow (5,070) The Flash (4,922) The Expanse (2,736) Legends of Tomorrow (2,536) The 100 (2,290) The Blacklist (2,056) Colony (1,940) Vikings (1,808) Designated Survivor (1,753)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017