Giriş Kayıt
Marcus Graham

Marcus Graham (53)


Oyuncu

Marcus Graham, 11 Ekim 1963 Perth, Western Avustralya, Avustralya doğumlu oyuncu. Yakın ve Uzak (1988) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Ekim 1963
Doğum Yeri: Perth, Western Avustralya, Avustralya
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aile Oyuncu 7.6 22
2016 Gerilim Oyuncu 7.3 620
2016 Dram Oyuncu 6.4 2,431
2015 52 Dram Oyuncu 7.3 6,041
2014 Suç Oyuncu 7.9 872
2011 Dram Oyuncu 7.4 367
2011 Komedi Oyuncu 7.3 297

Umut Şehri
2009 46 Dram Çeşitli 6.2 680
2008 45 Komedi Oyuncu 6.1 334
2008 Suç Oyuncu 8.2 3,664
2007 44 Suç Oyuncu    
2007 Suç Oyuncu 7.2 522
2004 41 Komedi Oyuncu 5.8 89
2003 40 Komedi Oyuncu 4.4 130

Mulholland Çıkmazı
2001 38 Dram Oyuncu 8.0 262,736
1999 36 Dram Oyuncu 7.9 850

Yakın ve Uzak
1988 Dram Oyuncu 5.2 4,723
1987 24 Dram Oyuncu 5.2 211
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017