Giriş Kayıt
Marcus Graham

Marcus Graham (53)


Oyuncu

Marcus Graham, 11 Ekim 1963 Perth, Western Avustralya, Avustralya doğumlu oyuncu. Yakın ve Uzak (1988) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Ekim 1963
Doğum Yeri: Perth, Western Avustralya, Avustralya
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Oyuncu 7.3 523
2016 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.3 2,008
2015 52 Dram Oyuncu 7.3 5,174
2014 Dram Oyuncu 7.9 660
2011 Dram Oyuncu 7.4 367
2011 Komedi Oyuncu 7.3 297

Umut Şehri
2009 46 Dram Çeşitli 6.2 680
2008 45 Komedi Oyuncu 6.1 334
2008 Suç Oyuncu 8.2 3,585
2007 44 Suç Oyuncu    
2007 Suç Oyuncu 7.2 522
2004 41 Komedi Oyuncu 5.8 89
2003 40 Komedi Oyuncu 4.4 130

Mulholland Çıkmazı
2001 38 Dram Oyuncu 8.0 251,567
1999 36 Dram Oyuncu 7.9 850

Yakın ve Uzak
1988 Dram Oyuncu 5.2 4,611
1987 24 Dram Oyuncu 5.2 211
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017