Giriş Kayıt
Kat Graham

Kat Graham (27)


Oyuncu

Katerina Alexandre Hartford Graham, 05 Eylül 1989 Geneva, İsviçre doğumlu oyuncu. Vampir Günlükleri (2009), (2009) 17 Yeniden (2009), (1998) Komik Tuzak (1998), (2011) Oda Arkadaşım (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Katerina Alexandre Hartford Graham
Doğum Tarihi: 05 Eylül 1989
Doğum Yeri: Geneva, İsviçre
Diğer Bir İsmi: Katerina Graham
Takma İsmi: Kat
Burcu: Başak
Web Sitesi: |
Boyu: 1.63 m
9.6 (22 Oy)
  • Currently 192.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (81)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Oyuncu    

Müptela
2014 25 Dram Oyuncu 5.2 6,506
2012 23 Oyuncu    
2011 22 Komedi Oyuncu 3.6 124
2011 22 Oyuncu 5.8 116
2011 22 Komedi Oyuncu 5.4 5,434

Oda Arkadaşım
2011 22 Dram Oyuncu 4.9 30,071

17 Yeniden
2009 20 Komedi Oyuncu 6.4 151,706

Vampir Günlükleri
2009 Dram Oyuncu 7.8 232,140
2008 19 Aile Oyuncu 5.9 215
2006 Komedi Oyuncu 4.8 30,014

Johnson Ailesi Tatilde
2004 15 Komedi Oyuncu 4.3 5,989
2002 Komedi Oyuncu    

Komik Tuzak
1998 9 Macera Oyuncu 6.4 92,453
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,057) Rogue One (4,849) Split (3,487) Assassin's Creed (2,486) Brimstone (2,158) Paterson (1,781) Hidden Figures (1,614) The Institute (1,548) The Great Wall (1,208) Passengers (1,084)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,852) Legion (6,962) Arrow (3,735) Legends of Tomorrow (2,167) Into the Badlands (2,084) The Blacklist (1,671) Vikings (1,608) Black Sails (1,551) Game of Thrones (1,451) 24: Legacy (1,435)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017