Giriş Kayıt
Kat Graham

Kat Graham (28)


Oyuncu

Katerina Alexandre Hartford Graham, 05 Eylül 1989 Geneva, İsviçre doğumlu oyuncu. Vampir Günlükleri (2009), All Eyez on Me (2017), Where's the Money (2017), (2009) 17 Yeniden (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Katerina Alexandre Hartford Graham
Doğum Tarihi: 05 Eylül 1989
Doğum Yeri: Geneva, İsviçre
Diğer Bir İsmi: Katerina Graham
Takma İsmi: Kat
Burcu: Başak
Web Sitesi: |
Boyu: 1.63 m
9.6 (22 Oy)
  • Currently 192.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (81)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 28 Komedi Oyuncu 5.1 760
2017 28 Biyografi Oyuncu 5.8 13,033

Müptela
2014 25 Dram Oyuncu 5.2 6,914
2012 Oyuncu 6.9 253
2011 22 Komedi Oyuncu 3.6 124
2011 22 Oyuncu 5.8 116
2011 22 Komedi Oyuncu 5.4 5,576

Oda Arkadaşım
2011 22 Dram Oyuncu 4.9 31,324

Vampir Günlükleri
2009 Dram Oyuncu 7.8 244,307

17 Yeniden
2009 20 Komedi Oyuncu 6.4 157,303
2008 19 Aile Oyuncu 5.9 215
2006 Komedi Oyuncu 4.9 31,338

Johnson Ailesi Tatilde
2004 15 Komedi Oyuncu 4.3 5,989
2002 Komedi Oyuncu    

Komik Tuzak
1998 9 Macera Oyuncu 6.5 98,523
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018