Giriş Kayıt
Janet Graham

Janet Graham


Yapımcı, Oyuncu

Janet Graham, yapımcı, oyuncu. Sıkı Atışlar (1991), Hackers (1995), Camp Nowhere (1994), Still Breathing (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kuri Browne | Janet Rasak Graham | Janet Rasak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 Komedi Yapımcı 6.9 1,962
1995 Komedi Yapımcı 6.2 57,902
1994 Aile Yapımcı 5.9 7,683

Sıkı Atışlar
1991 Aksiyon Yapımcı 6.7 85,269
1990 Dram Oyuncu
Çeşitli
5.9 3,805
1985 Dram Oyuncu    
1982 Dram Oyuncu 7.2 2,100
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017