Giriş Kayıt
Janet Graham

Janet Graham


Yapımcı, Oyuncu

Janet Graham, yapımcı, oyuncu. Sıkı Atışlar (1991), Hackers (1995), Camp Nowhere (1994), Still Breathing (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kuri Browne | Janet Rasak Graham | Janet Rasak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 Komedi Yapımcı 6.9 1,962
1995 Komedi Yapımcı 6.2 59,248
1994 Aile Yapımcı 6.0 7,831

Sıkı Atışlar
1991 Aksiyon Yapımcı 6.7 87,749
1990 Dram Oyuncu
Çeşitli
5.9 4,078
1985 Dram Oyuncu    
1982 Dram Oyuncu 7.2 2,100
Dizi Altyazıları
Westworld (7,577) The Flash (4,467) The 100 (4,161) La casa de papel (3,717) Legion (3,340) The Expanse (2,264) Supernatural (2,098) The Big Bang Theory (1,695) Krypton (1,622) Fear the Walking Dead (1,558)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018