Giriş Kayıt
Janet Graham

Janet Graham


Yapımcı, Oyuncu

Janet Graham, yapımcı, oyuncu. Sıkı Atışlar (1991), Hackers (1995), Camp Nowhere (1994), Still Breathing (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kuri Browne | Janet Rasak Graham | Janet Rasak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 Komedi Yapımcı 6.9 1,962
1995 Komedi Yapımcı 6.2 56,551
1994 Aile Yapımcı 5.9 7,520

Sıkı Atışlar
1991 Aksiyon Yapımcı 6.7 82,544
1990 Dram Oyuncu
Çeşitli
5.9 3,805
1985 Dram Oyuncu    
1982 Dram Oyuncu 7.2 2,100
Film Altyazıları
Live by Night (12,097) Resident Evil: The Final Chapter (5,841) Why Him? (4,798) Rogue One (3,924) Patriots Day (3,070) Hidden Figures (2,943) Assassin's Creed (2,934) Paterson (2,163) Allied (2,158) Split (2,139)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,013) The 100 (3,681) Legion (3,143) Into the Badlands (2,825) The Originals (2,591) The Last Kingdom (2,254) Arrow (1,994) Vikings (1,816) The Expanse (1,759) Designated Survivor (1,723)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017