Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Allan Graf

Allan Graf (67)


Dublör, Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Allan Graf, 16 Aralık 1949 doğumlu dublör, oyuncu, yönetmen asistanı. Yeni Bir Başlangıç (1996), Raising Arizona (1987), Zafer Gecesi (2004), Son Adam (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Aralık 1949
Diğer Bir İsmi: Alan Graf | Allan L. Graf | Allan Lee Graf | Allen
Burcu: Yay
Boyu: 1.89 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Dublör    
2016 Aksiyon Dublör 7.8 7,463
2016 Komedi Oyuncu    

Babalar Savaşıyor
2015 66 Komedi Dublör 6.1 63,975
2015 Suç Dublör 6.5 2,409
2015 Dram Yönetmen Asistanı 6.7 2,132

Takip 3: Son Karşılaşma
2014 65 Aksiyon Dublör 6.0 139,951
2014 65 Dram Yönetmen Asistanı
Dublör
Çeşitli
6.7 13,097

Muppets Aranıyor
2014 65 Macera Dublör 6.4 25,276
2014 65 Komedi Dublör 5.3 422
2014 Aksiyon Dublör 7.5 11,286
2014 65 Komedi Dublör 4.9 6,096
2013 64 Aksiyon Dublör 5.4 35,337
2013 64 Biyografi Dublör
Yönetmen Asistanı
Çeşitli
7.5 68,221
2013 Aksiyon Dublör 7.5 148,895
2013 Komedi Dublör 5.8 965
2013 64 Dram Dublör    
2012 Komedi Dublör 7.2 1,104

Devrim
2012 Aksiyon Dublör 6.7 73,422

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 63 Aksiyon Dublör 8.5 1,189,572
2012 63 Komedi Yönetmen Asistanı
Dublör
6.7 161,064
2012 Dram Dublör 7.9 53,672

Muppetlar
2011 62 Komedi Yönetmen Asistanı
Dublör
7.1 76,581

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 62 Aksiyon Dublör 6.9 530,613

Felekten Bir Gece Daha
2011 62 Komedi Dublör 6.5 386,889
2010 61 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
Oyuncu
   

Git Başımdan
2010 61 Komedi Dublör
Yönetmen Asistanı
6.6 279,079
2010 61 Dram Dublör
Oyuncu
7.1 44,878
2010 Suç Dublör 7.6 24,507

İki Babalık
2009 60 Komedi Dublör 5.4 31,792

Hayal Et
2009 60 Komedi Dublör 5.6 10,597

Hannah Montana
2009 60 Komedi Dublör 4.2 32,738
2009 60 Dram Dublör 6.7 44,865

Zoraki Tatil
2008 59 Komedi Dublör 5.6 50,759

Ekspres
2008 59 Biyografi Yönetmen Asistanı
Dublör
Oyuncu
Çeşitli
7.3 16,836
2008 Suç Dublör 8.1 135,559

Kara Şimşek
2008 Gizem Dublör 5.7 7,747

Geri Dönüşler
2007 58 Komedi Dublör
Yönetmen Asistanı
Çeşitli
4.2 10,103

Hız Tutkusu
2007 58 Aksiyon Oyuncu 4.0 7,945

Sıfırlama Görevi
2007 58 Kısa Metraj Dublör 5.0 386

Çete
2006 57 Suç Dublör
Oyuncu
Çeşitli
6.9 34,009
2006 57 Komedi Dublör
Oyuncu
6.3 55,595

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 57 Aksiyon Dublör 6.0 185,771

Friday Night Lights 1
2006 Dram Yönetmen Asistanı
Oyuncu
Çeşitli
8.7 44,389

Kirli Para
2005 56 Dram Dublör
Yönetmen Asistanı
Çeşitli
6.2 37,194
2005 56 Komedi Dublör 5.8 17,778

Bizim Evin Erkeği
2005 56 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
Çeşitli
5.4 20,151
2005 Suç Dublör
Oyuncu
8.2 114,709

Zafer Gecesi
2004 55 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
Çeşitli
7.3 48,433

Afili Aynasızlar
2004 55 Komedi Dublör 6.1 122,920

Kadın Avcıları
2004 55 Komedi Çeşitli 6.2 86,037
2004 Suç Dublör
Oyuncu
8.7 68,549

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 54 Animasyon Oyuncu 5.7 25,289

Zaman Ötesi
2003 54 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
5.6 53,925

Özel Tim
2003 54 Aksiyon Dublör 6.0 122,010

Yeni Yıl Soygunu
2003 54 Komedi Dublör 7.1 114,626

Karayip Korsanları - Siyah İnci'nin Laneti
2003 54 Aksiyon Dublör 8.0 839,227

Aşk Sarhoşu
2002 53 Komedi Dublör 7.3 113,405

Bir Zamanlar Askerdik
2002 53 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
7.1 106,562

Yakın Tehdit
2001 52 Suç Dublör
Yönetmen Asistanı
5.5 21,545

Şövalye
2001 52 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
6.9 140,588
2001 52 Gerilim Dublör 4.1 2,270

Yakın Tehlike
2000 51 Dram Oyuncu 7.3 46,306

Kızlar Ve Erkekler
2000 51 Komedi Çeşitli 5.3 13,900

Yedek Oyuncular
2000 51 Komedi Dublör
Yönetmen Asistanı
Oyuncu
Çeşitli
6.5 49,258
2000 51 Korku Yönetmen Asistanı
Dublör
4.8 14,733

Kazanma Hırsı
1999 50 Dram Dublör
Yönetmen Asistanı
Oyuncu
Çeşitli
6.8 99,022

Manolya
1999 50 Dram Dublör
Oyuncu
8.0 246,138

Okyanus Kadar Derin
1999 50 Dram Dublör 6.3 10,520

Denizci
1999 50 Suç Oyuncu 7.1 24,746

Sucu
1998 49 Komedi Dublör
Yönetmen Asistanı
Çeşitli
6.1 122,639

Garip Bir çift II
1998 49 Macera Dublör 6.4 7,349

Katiller
1998 49 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Dublör
6.1 23,527

Olağanüstü Bir Hayat
1997 48 Komedi Dublör 6.4 30,412

Ateşli Geceler
1997 48 Dram Oyuncu 7.9 194,427

Los Angeles Sırları
1997 48 Suç Oyuncu 8.3 428,467
1997 48 Aksiyon Dublör 2.8 8,796

İkili Takım
1997 48 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.7 25,499
1997 48 Komedi Dublör
Yönetmen Asistanı
5.9 34,746

Yeni Bir Başlangıç
1996 47 Komedi Dublör
Yönetmen Asistanı
Çeşitli
7.3 195,259

Son Adam
1996 47 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
Oyuncu
6.4 45,335

Kurtuluş Günü
1996 47 Aksiyon Dublör 6.9 443,501

Kırık Ok
1996 47 Aksiyon Dublör 6.0 78,833
1995 46 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
5.9 4,916

Uzman
1994 45 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Dublör
Oyuncu
5.5 51,581
1994 45 Komedi Dublör 4.8 6,696

Bir Amerikan Efsanesi
1993 44 Dram Dublör
Yönetmen Asistanı
6.5 6,743
1993 44 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Dublör
Çeşitli
6.4 7,519
1993 Aksiyon Oyuncu 5.4 12,041
1993 44 Dram Oyuncu 4.7 974

Kaçacak Yer Yok
1993 44 Aksiyon Oyuncu 5.6 17,664
1992 43 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Dublör
6.2 7,624

Evrenin Askerleri
1992 43 Aksiyon Oyuncu 6.0 70,434

Wayne'in Dünyası
1992 43 Komedi Yönetmen Asistanı
Dublör
7.0 117,902

Kasabın Karısı
1991 42 Komedi Dublör 5.3 5,518

Erkek Oyunu
1991 42 Komedi Oyuncu
Yönetmen Asistanı
Dublör
Çeşitli
6.0 8,481
1991 42 Biyografi Oyuncu 7.2 70,001
1991 42 Komedi Dublör 6.4 9,697

Vahşi Orkide II
1991 42 Dram Dublör 3.6 1,190

48 Saat Daha
1990 41 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
Oyuncu
5.8 30,048

Gerçeğe Çağrı
1990 41 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.5 246,887
1990 41 Aksiyon Oyuncu 6.2 3,979

Gel Cenneti Gör
1990 41 Dram Oyuncu 6.7 2,097

Bar Fedaisi
1989 40 Aksiyon Dublör 6.5 44,746
1989 40 Aksiyon Dublör 5.9 26,004

Yakisikli Johnny
1989 40 Suç Dublör
Yönetmen Asistanı
Oyuncu
6.1 6,959

Sürücü Ehliyeti
1988 39 Komedi Dublör 6.2 14,063

Yaşıyorlar
1988 39 Aksiyon Dublör 7.3 77,515

Kızıl Ateş
1988 39 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.0 51,033

Düşman İkili
1988 39 Aksiyon Oyuncu 5.9 13,237
1988 39 Suç Dublör 5.7 3,157

Kızgın
1988 39 Aksiyon Dublör 5.2 7,680
1987 38 Aksiyon Dublör 4.4 19
1987 38 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.5 186,733
1987 38 Komedi Dublör 7.4 103,479

Hüküm
1987 38 Aksiyon Dublör 6.6 4,535
1987 38 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.2 2,869
1987 38 Komedi Dublör 5.9 26,314

Zirvede
1987 38 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.6 38,767
1987 Aksiyon Oyuncu    
1986 37 Aksiyon Oyuncu 5.4 958

Okula dönüs
1986 37 Komedi Dublör 6.6 22,256

Muhteşem İkili
1986 Komedi Oyuncu 7.2 6,338
1986 37 Dram Oyuncu 7.1 10,841
1986 37 Komedi Dublör 6.2 9,432

Gerçek Sevgili
1985 36 Komedi Dublör 7.0 24,422
1985 36 Komedi Oyuncu 6.5 29,099
1984 35 Aksiyon Dublör 5.4 7,035
1984 35 Korku Oyuncu 5.8 820

A Takımı
1983 Aksiyon Dublör 7.6 26,471

Kötü Ruh
1982 33 Korku Oyuncu 7.4 110,143

Kara şimşek
1982 Aksiyon Oyuncu 6.9 22,262
1982 Macera Dublör 7.4 252

Uzay Yolu II: Han'ın Gazabı
1982 33 Aksiyon Dublör 7.7 94,165
1982 33 Komedi Oyuncu 6.1 713

Şahin Tepesi
1981 Dram Oyuncu 6.2 2,343
1981 Aksiyon Oyuncu
Dublör
7.1 3,007

Ölüm Bataklığı
1981 32 Macera Oyuncu 7.2 12,206

Yolun Sonu
1981 32 Aksiyon Dublör 6.1 26,649

Hanedan
1981 Dram Oyuncu 6.2 4,630

Uzun Sürücüler
1980 31 Western Oyuncu 7.1 7,590

Sürücü
1978 29 Aksiyon Oyuncu 7.2 9,526
1977 Macera Dublör 6.6 4,381
1976 27 Komedi Dublör 5.9 1,125
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017