Giriş Kayıt
Allan Graf

Allan Graf (67)


Dublör, Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Allan Graf, 16 Aralık 1949 doğumlu dublör, oyuncu, yönetmen asistanı. Yeni Bir Başlangıç (1996), Raising Arizona (1987), Zafer Gecesi (2004), Son Adam (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Aralık 1949
Diğer Bir İsmi: Alan Graf | Allan L. Graf | Allan Lee Graf | Allen
Burcu: Yay
Boyu: 1.89 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yönetmen Asistanı    
2017 Komedi Dublör 5.4 437
2017 Komedi Dublör    
2016 Aksiyon Dublör 7.7 11,001
2016 Komedi Oyuncu    

Babalar Savaşıyor
2015 66 Komedi Dublör 6.1 66,782
2015 Suç Dublör 6.6 2,419
2015 Dram Yönetmen Asistanı 6.7 2,132

Takip 3: Son Karşılaşma
2014 65 Aksiyon Dublör 6.0 142,936
2014 65 Dram Yönetmen Asistanı
Dublör
Çeşitli
6.7 13,284

Muppets Aranıyor
2014 65 Macera Dublör 6.4 25,567
2014 Aksiyon Dublör 7.5 11,442
2014 65 Komedi Dublör 4.9 6,295
2013 64 Aksiyon Dublör 5.4 35,346
2013 64 Biyografi Dublör
Yönetmen Asistanı
Çeşitli
7.5 69,028
2013 Aksiyon Dublör 7.5 152,496
2013 Komedi Dublör 5.8 965
2013 64 Dram Dublör    
2012 Komedi Dublör 7.2 1,104

Devrim
2012 Aksiyon Dublör 6.7 73,916

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 63 Aksiyon Dublör 8.5 1,209,968
2012 63 Komedi Yönetmen Asistanı
Dublör
6.7 162,949
2012 Dram Dublör 7.8 55,194

Muppetlar
2011 62 Komedi Yönetmen Asistanı
Dublör
7.1 77,154

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 62 Aksiyon Dublör 6.9 540,776

Felekten Bir Gece Daha
2011 62 Komedi Dublör 6.5 391,814
2010 61 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
Oyuncu
   

Git Başımdan
2010 61 Komedi Dublör
Yönetmen Asistanı
6.6 281,540
2010 61 Dram Dublör
Oyuncu
7.1 45,202
2010 Suç Dublör 7.6 24,751

İki Babalık
2009 60 Komedi Dublör 5.4 32,050

Hayal Et
2009 60 Komedi Dublör 5.6 10,597

Hannah Montana
2009 60 Komedi Dublör 4.2 33,173
2009 60 Dram Dublör 6.7 45,204

Zoraki Tatil
2008 59 Komedi Dublör 5.6 50,967

Ekspres
2008 59 Biyografi Yönetmen Asistanı
Dublör
Oyuncu
Çeşitli
7.3 17,041
2008 Suç Dublör 8.1 137,098

Kara Şimşek
2008 Gizem Dublör 5.7 7,814

Geri Dönüşler
2007 58 Komedi Dublör
Yönetmen Asistanı
Çeşitli
4.2 10,103

Hız Tutkusu
2007 58 Aksiyon Oyuncu 4.0 7,945

Sıfırlama Görevi
2007 58 Kısa Metraj Dublör 5.0 386

Çete
2006 57 Suç Dublör
Oyuncu
Çeşitli
6.9 34,449
2006 57 Komedi Dublör
Oyuncu
6.3 55,981

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 57 Aksiyon Dublör 6.0 188,842

Friday Night Lights 1
2006 Dram Yönetmen Asistanı
Oyuncu
Çeşitli
8.7 45,075

Kirli Para
2005 56 Dram Dublör
Yönetmen Asistanı
Çeşitli
6.2 37,737
2005 56 Komedi Dublör 5.8 17,910

Bizim Evin Erkeği
2005 56 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
Çeşitli
5.4 20,229
2005 Suç Dublör
Oyuncu
8.2 116,576

Zafer Gecesi
2004 55 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
Çeşitli
7.3 49,051

Afili Aynasızlar
2004 55 Komedi Dublör 6.1 123,791

Kadın Avcıları
2004 55 Komedi Çeşitli 6.2 86,808
2004 Suç Dublör
Oyuncu
8.7 69,773

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 54 Animasyon Oyuncu 5.7 25,712

Zaman Ötesi
2003 54 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
5.6 54,254

Özel Tim
2003 54 Aksiyon Dublör 6.0 123,167

Yeni Yıl Soygunu
2003 54 Komedi Dublör 7.1 116,152

Karayip Korsanları - Siyah İnci'nin Laneti
2003 54 Aksiyon Dublör 8.0 851,517

Aşk Sarhoşu
2002 53 Komedi Dublör 7.3 114,889

Bir Zamanlar Askerdik
2002 53 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
7.2 108,240

Yakın Tehdit
2001 52 Suç Dublör
Yönetmen Asistanı
5.5 21,678

Şövalye
2001 52 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
6.9 142,212
2001 52 Gerilim Dublör 4.1 2,270

Yakın Tehlike
2000 51 Dram Oyuncu 7.3 46,716

Kızlar Ve Erkekler
2000 51 Komedi Çeşitli 5.3 14,037

Yedek Oyuncular
2000 51 Komedi Dublör
Yönetmen Asistanı
Oyuncu
Çeşitli
6.5 49,807
2000 51 Korku Yönetmen Asistanı
Dublör
4.8 14,733

Kazanma Hırsı
1999 50 Dram Dublör
Yönetmen Asistanı
Oyuncu
Çeşitli
6.8 99,869

Manolya
1999 50 Dram Dublör
Oyuncu
8.0 248,337

Okyanus Kadar Derin
1999 50 Dram Dublör 6.3 10,520

Denizci
1999 50 Suç Oyuncu 7.1 25,283

Sucu
1998 49 Komedi Dublör
Yönetmen Asistanı
Çeşitli
6.1 124,267

Garip Bir çift II
1998 49 Macera Dublör 6.4 7,349

Katiller
1998 49 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Dublör
6.1 23,527

Olağanüstü Bir Hayat
1997 48 Komedi Dublör 6.4 30,971

Ateşli Geceler
1997 48 Dram Oyuncu 7.9 196,888

Los Angeles Sırları
1997 48 Suç Oyuncu 8.3 434,676
1997 48 Aksiyon Dublör 2.8 8,796

İkili Takım
1997 48 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.7 25,499
1997 48 Komedi Dublör
Yönetmen Asistanı
5.9 35,137

Yeni Bir Başlangıç
1996 47 Komedi Dublör
Yönetmen Asistanı
Çeşitli
7.3 197,914

Son Adam
1996 47 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
Oyuncu
6.4 45,813

Kurtuluş Günü
1996 47 Aksiyon Dublör 6.9 449,118

Kırık Ok
1996 47 Aksiyon Dublör 6.0 79,623
1995 46 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
5.9 5,105

Uzman
1994 45 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Dublör
Oyuncu
5.5 52,296
1994 45 Komedi Dublör 4.8 6,696

Bir Amerikan Efsanesi
1993 44 Dram Dublör
Yönetmen Asistanı
6.5 6,903
1993 44 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Dublör
Çeşitli
6.4 7,630
1993 Aksiyon Oyuncu 5.5 12,199
1993 44 Dram Oyuncu 4.7 974

Kaçacak Yer Yok
1993 44 Aksiyon Oyuncu 5.6 17,939
1992 43 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Dublör
6.2 7,923

Evrenin Askerleri
1992 43 Aksiyon Oyuncu 6.0 71,081

Wayne'in Dünyası
1992 43 Komedi Yönetmen Asistanı
Dublör
7.0 119,543

Kasabın Karısı
1991 42 Komedi Dublör 5.3 5,518

Erkek Oyunu
1991 42 Komedi Oyuncu
Yönetmen Asistanı
Dublör
Çeşitli
6.0 8,481
1991 42 Biyografi Oyuncu 7.2 70,798
1991 42 Komedi Dublör 6.4 9,697

Vahşi Orkide II
1991 42 Dram Dublör 3.6 1,190

48 Saat Daha
1990 41 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
Oyuncu
5.8 30,877

Gerçeğe Çağrı
1990 41 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.5 250,203
1990 41 Aksiyon Oyuncu 6.2 3,979

Gel Cenneti Gör
1990 41 Dram Oyuncu 6.7 2,097

Bar Fedaisi
1989 40 Aksiyon Dublör 6.5 45,465
1989 40 Aksiyon Dublör 5.9 26,004

Yakisikli Johnny
1989 40 Suç Dublör
Yönetmen Asistanı
Oyuncu
6.1 6,959

Sürücü Ehliyeti
1988 39 Komedi Dublör 6.2 14,323

Yaşıyorlar
1988 39 Aksiyon Dublör 7.3 79,126

Kızıl Ateş
1988 39 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.0 52,108

Düşman İkili
1988 39 Aksiyon Oyuncu 5.9 13,237
1988 39 Suç Dublör 5.7 3,157

Kızgın
1988 39 Aksiyon Dublör 5.2 7,680
1987 38 Aksiyon Dublör 4.4 19
1987 38 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.5 189,732
1987 38 Komedi Dublör 7.4 104,711

Hüküm
1987 38 Aksiyon Dublör 6.6 4,535
1987 38 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.2 2,922
1987 38 Komedi Dublör 5.9 26,601

Zirvede
1987 38 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.7 39,353
1987 Aksiyon Oyuncu    
1986 37 Aksiyon Oyuncu 5.4 958

Okula dönüs
1986 37 Komedi Dublör 6.6 22,495

Muhteşem İkili
1986 Komedi Oyuncu 7.2 6,437
1986 37 Dram Oyuncu 7.1 11,057
1986 37 Komedi Dublör 6.2 9,432

Gerçek Sevgili
1985 36 Komedi Dublör 7.0 24,640
1985 36 Komedi Oyuncu 6.5 29,513
1984 35 Aksiyon Dublör 5.4 7,035
1984 35 Korku Oyuncu 5.8 820

A Takımı
1983 Aksiyon Dublör 7.6 26,912

Kötü Ruh
1982 33 Korku Oyuncu 7.4 111,660

Kara şimşek
1982 Aksiyon Oyuncu 6.9 22,652
1982 Macera Dublör 7.4 252

Uzay Yolu II: Han'ın Gazabı
1982 33 Aksiyon Dublör 7.7 95,064
1982 33 Komedi Oyuncu 6.1 713

Şahin Tepesi
1981 Dram Oyuncu 6.2 2,392
1981 Aksiyon Oyuncu
Dublör
7.1 3,072

Ölüm Bataklığı
1981 32 Macera Oyuncu 7.2 12,206

Yolun Sonu
1981 32 Aksiyon Dublör 6.1 26,935

Hanedan
1981 Dram Oyuncu 6.2 4,707

Uzun Sürücüler
1980 31 Western Oyuncu 7.1 7,625

Sürücü
1978 29 Aksiyon Oyuncu 7.2 9,752
1977 Macera Dublör 6.6 4,498
1976 27 Komedi Dublör 5.9 1,125
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017