Giriş Kayıt
Allan Graf

Allan Graf (67)


Dublör, Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Allan Graf, 16 Aralık 1949 doğumlu dublör, oyuncu, yönetmen asistanı. Yeni Bir Başlangıç (1996), Raising Arizona (1987), Zafer Gecesi (2004), Son Adam (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Aralık 1949
Diğer Bir İsmi: Alan Graf | Allan L. Graf | Allan Lee Graf | Allen
Burcu: Yay
Boyu: 1.89 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yönetmen Asistanı    
2017 Komedi Dublör    
2017 Komedi Dublör 5.4 437
2016 Aksiyon Dublör 7.7 11,898
2016 Komedi Oyuncu    

Babalar Savaşıyor
2015 66 Komedi Dublör 6.1 68,319
2015 Suç Dublör 6.6 2,494
2015 Dram Yönetmen Asistanı 6.7 2,132

Takip 3: Son Karşılaşma
2014 65 Aksiyon Dublör 6.0 144,732
2014 65 Dram Yönetmen Asistanı
Dublör
Çeşitli
6.7 13,394

Muppets Aranıyor
2014 65 Macera Dublör 6.4 25,780
2014 Aksiyon Dublör 7.5 11,530
2014 65 Komedi Dublör 4.9 6,356
2013 64 Aksiyon Dublör 5.4 35,346
2013 64 Biyografi Dublör
Yönetmen Asistanı
Çeşitli
7.5 69,664
2013 Aksiyon Dublör 7.5 155,469
2013 Komedi Dublör 5.8 965
2013 64 Dram Dublör    
2012 Komedi Dublör 7.2 1,104

Devrim
2012 Aksiyon Dublör 6.7 74,326

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 63 Aksiyon Dublör 8.5 1,222,737
2012 Dram Dublör 7.8 56,286
2012 63 Komedi Yönetmen Asistanı
Dublör
6.7 164,098

Muppetlar
2011 62 Komedi Yönetmen Asistanı
Dublör
7.1 77,543

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 62 Aksiyon Dublör 6.9 547,422

Felekten Bir Gece Daha
2011 62 Komedi Dublör 6.5 394,743
2010 61 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
Oyuncu
   

Git Başımdan
2010 61 Komedi Dublör
Yönetmen Asistanı
6.6 283,017
2010 Suç Dublör 7.6 24,957
2010 61 Dram Dublör
Oyuncu
7.1 45,507

İki Babalık
2009 60 Komedi Dublör 5.4 32,184

Hayal Et
2009 60 Komedi Dublör 5.6 10,597

Hannah Montana
2009 60 Komedi Dublör 4.2 33,445
2009 60 Dram Dublör 6.7 45,376

Zoraki Tatil
2008 59 Komedi Dublör 5.6 50,967

Ekspres
2008 59 Biyografi Yönetmen Asistanı
Dublör
Oyuncu
Çeşitli
7.3 17,041
2008 Suç Dublör 8.1 138,188

Kara Şimşek
2008 Gizem Dublör 5.7 7,870

Geri Dönüşler
2007 58 Komedi Dublör
Yönetmen Asistanı
Çeşitli
4.2 10,103

Hız Tutkusu
2007 58 Aksiyon Oyuncu 4.0 7,945

Sıfırlama Görevi
2007 58 Kısa Metraj Dublör 5.0 386

Çete
2006 57 Suç Dublör
Oyuncu
Çeşitli
6.9 34,841
2006 57 Komedi Dublör
Oyuncu
6.3 56,255

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 57 Aksiyon Dublör 6.0 193,521

Friday Night Lights 1
2006 Dram Yönetmen Asistanı
Oyuncu
Çeşitli
8.7 45,512

Kirli Para
2005 56 Dram Dublör
Yönetmen Asistanı
Çeşitli
6.2 37,737
2005 56 Komedi Dublör 5.8 17,989

Bizim Evin Erkeği
2005 56 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
Çeşitli
5.4 20,395
2005 Suç Dublör
Oyuncu
8.2 118,067

Zafer Gecesi
2004 55 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
Çeşitli
7.3 49,450

Afili Aynasızlar
2004 55 Komedi Dublör 6.1 124,308

Kadın Avcıları
2004 55 Komedi Çeşitli 6.2 87,372
2004 Suç Dublör
Oyuncu
8.7 70,695

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 54 Animasyon Oyuncu 5.7 26,053

Zaman Ötesi
2003 54 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
5.6 54,486

Özel Tim
2003 54 Aksiyon Dublör 6.0 123,863

Yeni Yıl Soygunu
2003 54 Komedi Dublör 7.1 116,852

Karayip Korsanları - Siyah İnci'nin Laneti
2003 54 Aksiyon Dublör 8.0 860,999

Aşk Sarhoşu
2002 53 Komedi Dublör 7.3 115,951

Bir Zamanlar Askerdik
2002 53 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
7.2 109,285

Yakın Tehdit
2001 52 Suç Dublör
Yönetmen Asistanı
5.5 21,678

Şövalye
2001 52 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
6.9 143,411
2001 52 Gerilim Dublör 4.1 2,270

Yakın Tehlike
2000 51 Dram Oyuncu 7.3 47,063

Kızlar Ve Erkekler
2000 51 Komedi Çeşitli 5.3 14,037

Yedek Oyuncular
2000 51 Komedi Dublör
Yönetmen Asistanı
Oyuncu
Çeşitli
6.5 50,104
2000 51 Korku Yönetmen Asistanı
Dublör
4.8 15,093

Kazanma Hırsı
1999 50 Dram Dublör
Yönetmen Asistanı
Oyuncu
Çeşitli
6.8 100,410

Manolya
1999 50 Dram Dublör
Oyuncu
8.0 249,779

Okyanus Kadar Derin
1999 50 Dram Dublör 6.3 10,849

Denizci
1999 50 Suç Oyuncu 7.1 25,283

Sucu
1998 49 Komedi Dublör
Yönetmen Asistanı
Çeşitli
6.1 125,238

Garip Bir çift II
1998 49 Macera Dublör 6.4 7,349

Katiller
1998 49 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Dublör
6.1 23,527

Olağanüstü Bir Hayat
1997 48 Komedi Dublör 6.4 31,019

Ateşli Geceler
1997 48 Dram Oyuncu 7.9 198,328

Los Angeles Sırları
1997 48 Suç Oyuncu 8.3 438,841
1997 48 Aksiyon Dublör 2.8 8,796

İkili Takım
1997 48 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.7 25,499
1997 48 Komedi Dublör
Yönetmen Asistanı
5.9 35,398

Yeni Bir Başlangıç
1996 47 Komedi Dublör
Yönetmen Asistanı
Çeşitli
7.3 199,630

Son Adam
1996 47 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
Oyuncu
6.4 46,182

Kurtuluş Günü
1996 47 Aksiyon Dublör 6.9 452,833

Kırık Ok
1996 47 Aksiyon Dublör 6.0 80,033
1995 46 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
5.9 5,105

Uzman
1994 45 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Dublör
Oyuncu
5.5 52,825
1994 45 Komedi Dublör 4.8 6,696

Bir Amerikan Efsanesi
1993 44 Dram Dublör
Yönetmen Asistanı
6.5 6,903
1993 44 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Dublör
Çeşitli
6.4 7,630
1993 Aksiyon Oyuncu 5.5 12,314
1993 44 Dram Oyuncu 4.7 974

Kaçacak Yer Yok
1993 44 Aksiyon Oyuncu 5.6 17,955
1992 43 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Dublör
6.2 7,923

Evrenin Askerleri
1992 43 Aksiyon Oyuncu 6.0 71,573

Wayne'in Dünyası
1992 43 Komedi Yönetmen Asistanı
Dublör
7.0 120,429

Kasabın Karısı
1991 42 Komedi Dublör 5.3 5,518

Erkek Oyunu
1991 42 Komedi Oyuncu
Yönetmen Asistanı
Dublör
Çeşitli
6.0 8,481
1991 42 Biyografi Oyuncu 7.2 71,345
1991 42 Komedi Dublör 6.4 9,697

Vahşi Orkide II
1991 42 Dram Dublör 3.6 1,190

48 Saat Daha
1990 41 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
Oyuncu
5.8 30,877

Gerçeğe Çağrı
1990 41 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.5 252,405
1990 41 Aksiyon Oyuncu 6.2 3,979

Gel Cenneti Gör
1990 41 Dram Oyuncu 6.7 2,097

Bar Fedaisi
1989 40 Aksiyon Dublör 6.5 45,941
1989 40 Aksiyon Dublör 5.9 26,734

Yakisikli Johnny
1989 40 Suç Dublör
Yönetmen Asistanı
Oyuncu
6.1 6,959

Sürücü Ehliyeti
1988 39 Komedi Dublör 6.2 14,488

Yaşıyorlar
1988 39 Aksiyon Dublör 7.3 80,413

Kızıl Ateş
1988 39 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.0 52,574

Düşman İkili
1988 39 Aksiyon Oyuncu 5.9 13,237
1988 39 Suç Dublör 5.7 3,157

Kızgın
1988 39 Aksiyon Dublör 5.2 7,680
1987 38 Aksiyon Dublör 4.4 19
1987 38 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.5 191,725
1987 38 Komedi Dublör 7.4 105,557

Hüküm
1987 38 Aksiyon Dublör 6.6 4,780
1987 38 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.2 2,922
1987 38 Komedi Dublör 5.9 26,858

Zirvede
1987 38 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.7 39,785
1987 Aksiyon Oyuncu    
1986 37 Aksiyon Oyuncu 5.4 958

Okula dönüs
1986 37 Komedi Dublör 6.6 22,679

Muhteşem İkili
1986 Komedi Oyuncu 7.2 6,553
1986 37 Dram Oyuncu 7.1 11,160
1986 37 Komedi Dublör 6.2 9,432

Gerçek Sevgili
1985 36 Komedi Dublör 7.0 24,894
1985 36 Komedi Oyuncu 6.5 29,568
1984 35 Aksiyon Dublör 5.4 7,315
1984 35 Korku Oyuncu 5.8 820

A Takımı
1983 Aksiyon Dublör 7.6 27,203

Kötü Ruh
1982 33 Korku Oyuncu 7.4 112,825

Kara şimşek
1982 Aksiyon Oyuncu 6.9 22,916
1982 Macera Dublör 7.4 252

Uzay Yolu II: Han'ın Gazabı
1982 33 Aksiyon Dublör 7.7 95,654
1982 33 Komedi Oyuncu 6.1 713

Şahin Tepesi
1981 Dram Oyuncu 6.2 2,421
1981 Aksiyon Oyuncu
Dublör
7.1 3,126

Ölüm Bataklığı
1981 32 Macera Oyuncu 7.2 12,704

Yolun Sonu
1981 32 Aksiyon Dublör 6.1 27,182

Hanedan
1981 Dram Oyuncu 6.2 4,765

Uzun Sürücüler
1980 31 Western Oyuncu 7.1 7,773

Sürücü
1978 29 Aksiyon Oyuncu 7.2 9,896
1977 Macera Dublör 6.6 4,586
1976 27 Komedi Dublör 5.9 1,125
- Komedi Yönetmen Asistanı    
Film Altyazıları
Kidnap (4,465) T2 Trainspotting (4,025) Beauty and the Beast (3,033) Contratiempo (1,599) The Fate of the Furious (1,546) Redivider (1,346) Dangal (1,214) The Boss Baby (1,097) The Great Wall (1,003) Get Out (866)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,883) Better Call Saul (6,143) American Gods (6,141) Lucifer (4,405) Twin Peaks (4,353) Into the Badlands (3,741) Supernatural (3,452) Gotham (3,169) 12 Monkeys (2,740) Fargo (2,626)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017