Giriş Kayıt
Xando Graça

Xando Graça


Oyuncu

Xando Graça, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 5.7 116

Seni Seviyorum Rio
2014 Komedi Oyuncu 5.2 1,113
2012 Komedi Oyuncu 5.5 788
2012 Biyografi Oyuncu 7.3 638
2009 Dram Oyuncu 8.2 12

Özel Tim
2007 Aksiyon Oyuncu 8.1 85,750
2004 Komedi Oyuncu 1.8 113

Yılın Adamı
2003 Aksiyon Oyuncu 7.3 2,374
2001 Komedi Oyuncu 7.6 396
2000 Dram Oyuncu 5.6 131
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017