Giriş Kayıt
Ray Goulding

Ray Goulding (68)


Oyuncu

Raymond Walter Goulding, 20 Mart 1922 Lowell, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu. Bob & Ray, Jane, Laraine & Gilda (1981) yapımıyla biliniyor.24 Mart 1990 tarihinde (68 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Raymond Walter Goulding
Doğum Tarihi: 20 Mart 1922
Ölüm Tarihi: 24 Mart 1990
Doğum Yeri: Lowell, Massachusetts, ABD
Diğer Bir İsmi: Bob & Ray | Bob and Ray | Ray
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1993 Komedi Oyuncu 7.5 3,121

Yazar! Yazar!
1982 60 Komedi Oyuncu 6.1 4,269
1971 Komedi Oyuncu    
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,418
1962 Komedi Oyuncu 9.0 120
1945 23 Müzikal Oyuncu 6.6 494
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017