Giriş Kayıt
Dale Gould

Dale Gould


Oyuncu

Dale Gould, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Gerilim Oyuncu 4.8 327
2006 Korku Oyuncu 2.9 998
2002 Komedi Oyuncu 4.5 5,327
2001 Dram Oyuncu    

Vatansever
2000 Aksiyon Oyuncu 7.1 217,803
Dizi Altyazıları
American Gods (6,328) Arrow (4,159) Fargo (3,875) The Blacklist (3,773) The Flash (3,473) The 100 (3,303) 12 Monkeys (2,866) Supernatural (2,570) Game of Thrones (2,569) Better Call Saul (2,492)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017