Giriş Kayıt
Dale Gould

Dale Gould


Oyuncu

Dale Gould, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Gerilim Oyuncu 4.8 327
2006 Korku Oyuncu 2.9 998
2002 Komedi Oyuncu 4.5 5,327
2001 Dram Oyuncu    

Vatansever
2000 Aksiyon Oyuncu 7.1 214,820
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,420) Legion (9,035) Arrow (6,472) The Flash (5,684) The 100 (5,645) Black Sails (4,022) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,642) The Big Bang Theory (3,584) Suits (3,480) The Expanse (3,211)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017