Giriş Kayıt
Robert Shaw

Robert Shaw (54)


Oyuncu

Robert Gottschall, 15 Eylül 1915 Dallas, Texas, ABD doğumlu oyuncu. Zaman Zaman İçinde (1979) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Robert Gottschall
Doğum Tarihi: 15 Eylül 1915
Doğum Yeri: Dallas, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: Robert Gottschall | Bob Shaw
Takma İsmi: Gotch
Burcu: Başak
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1980 Aksiyon Oyuncu 5.8 3,498
1980 Müzik Oyuncu 6.2 887

Zaman Zaman İçinde
1979 Macera Oyuncu 7.2 12,452
1948 33 Dram Oyuncu 6.8 2,110

Büyük Denizci
1947 32 Macera Oyuncu 7.0 1,290
1947 32 Komedi Oyuncu 7.2 496
1947 32 Komedi Oyuncu 6.5 295
1941 26 Western Oyuncu 6.5 20
1941 26 Komedi Oyuncu 6.7 1,481
1941 26 Dram Oyuncu 6.6 669
1940 25 Dram Oyuncu 6.6 257
1940 25 Suç Oyuncu 7.0 758

Gazap Üzümleri
1940 25 Dram Oyuncu 8.1 68,209
1939 24 Komedi Oyuncu 7.6 987
1939 24 Biyografi Oyuncu 7.6 5,259
1939 24 Dram Oyuncu 6.8 391
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017