Giriş Kayıt
Tomislav Gotovac

Tomislav Gotovac (73)


Oyuncu

Tomislav Gotovac, 09 Şubat 1937 Sombor, Serbia, Yugoslavya doğumlu oyuncu. Mondo Bobo (1997) yapımıyla biliniyor.24 Haziran 2010 tarihinde (73 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 09 Şubat 1937
Ölüm Tarihi: 24 Haziran 2010
Doğum Yeri: Sombor, Serbia, Yugoslavya
Diğer Bir İsmi: Tom Gotovac | Antonio G. Lauer
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 63 Komedi Oyuncu 5.6 560
1997 60 Suç Oyuncu 7.1 120
1986 49 Oyuncu 7.7 61
1984 47 Macera Oyuncu 7.2 132

Canavar Canavara Karşı
1984 47 Komedi Oyuncu 8.2 1,878
1969 32 Dram Oyuncu 7.6 87
Film Altyazıları
Doctor Strange (14,291) Allied (12,596) Moana (8,054) Lion (6,012) Arrival (4,217) Assassin's Creed (3,952) Hacksaw Ridge (3,539) Nocturnal Animals (3,261) Shut In (2,427) Underworld: Blood Wars (2,368)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,108) Taboo (9,610) The Expanse (7,860) Legion (6,309) Arrow (6,077) The Big Bang Theory (5,990) Vikings (4,966) The Blacklist (3,506) Suits (3,339) Sherlock (3,215)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017