Giriş Kayıt
Talia Goshen

Talia Goshen


Editör, Yönetmen Asistanı, Oyuncu Yönetmeni, Yapımcı

Talia Goshen, editör, yönetmen asistanı, oyuncu yönetmeni, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Editorial Department 6.4 103
2013 Belgesel Editorial Department 6.5 233

Zeytin
2012 Macera Editorial Department 6.6 1,291
2012 Dram Editorial Department 7.0 2,406
2011 Belgesel Editorial Department 7.4 940
1999 Komedi Yapımcı    
1996 Biyografi Yönetmen Asistanı
Oyuncu Yönetmeni
   
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,124) Den of Thieves (2,958) Maze Runner: The Death Cure (2,741) Winchester (2,486) Hostiles (2,261) 12 Strong (1,792) A martfüi rém (1,687) The Commuter (1,321) Bleeding Steel (1,242) Submergence (1,183)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,331) Supernatural (4,680) The Big Bang Theory (3,303) Gotham (2,776) The Terror (2,749) Arrow (2,321) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,285) The Flash (1,926) Krypton (1,668) Legion (1,656)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018