Giriş Kayıt
Talia Goshen

Talia Goshen


Editör, Yönetmen Asistanı, Oyuncu Yönetmeni, Yapımcı

Talia Goshen, editör, yönetmen asistanı, oyuncu yönetmeni, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Editorial Department 6.4 103
2013 Belgesel Editorial Department 6.5 233

Zeytin
2012 Macera Editorial Department 6.6 1,291

Yossi
2012 Dram Editorial Department 6.9 2,001
2011 Belgesel Editorial Department 7.4 940
1999 Komedi Yapımcı    
1996 Biyografi Yönetmen Asistanı
Oyuncu Yönetmeni
   
Dizi Altyazıları
The Flash (8,484) Better Call Saul (6,652) Lucifer (3,812) American Gods (3,612) Gotham (3,501) Twin Peaks (3,124) Fargo (2,954) The 100 (2,668) Supernatural (2,428) 12 Monkeys (2,402)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017