Giriş Kayıt
Eddie Gorodetsky

Eddie Gorodetsky


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Eddie Gorodetsky, senarist, yapımcı, oyuncu. İki Buçuk Adam (2003), Anne (2013), (2007) The Big Bang Theory (2007), (1990) The Fresh Prince of Bel-Air (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Anne
2013 Komedi Yapımcı
Senarist
7.2 20,440
2010 Belgesel 7.7 1,248
2010 Komedi Çeşitli 6.4 19,841
2007 Komedi Yapımcı
Senarist
Çeşitli
8.3 598,445
2005 Belgesel Oyuncu 6.4 15,079

Eve Dönüş Yok
2005 Belgesel    

Yeni Yıl Soygunu
2003 Komedi 7.1 122,234

İki Buçuk Adam
2003 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
7.1 216,173
2003 Komedi Oyuncu 5.5 3,994

Batman & Bay Freeze: Sıfırın Altında
1998 Animasyon Senarist 7.3 10,215
1997 Komedi Yapımcı
Yönetmen
Senarist
6.3 25,530
1997 Komedi Senarist
Yapımcı
   
1995 Komedi Yapımcı 7.3 3,532
1993 Komedi Senarist 7.5 3,121

Batman: Animasyon Serisi
1992 Animasyon Senarist 9.0 66,092
1990 Komedi Yapımcı
Senarist
Çeşitli
7.9 101,059
1975 Komedi Senarist 8.1 36,793
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,221) The Terror (3,297) The Flash (2,632) Legion (2,588) The Crossing (2,147) Vikings (1,326) Supernatural (1,292) The Expanse (1,150) The Big Bang Theory (1,080) Fear the Walking Dead (986)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018