Giriş Kayıt
Eddie Gorodetsky

Eddie Gorodetsky


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Eddie Gorodetsky, senarist, yapımcı, oyuncu. İki Buçuk Adam (2003), Anne (2013), (2007) The Big Bang Theory (2007), (1990) The Fresh Prince of Bel-Air (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Anne
2013 Komedi Yapımcı
Senarist
7.1 18,198
2010 Belgesel 7.7 1,248
2010 Komedi Çeşitli 6.4 19,207
2007 Komedi Yapımcı
Senarist
Çeşitli
8.3 580,492
2005 Belgesel Oyuncu 6.4 15,079

Eve Dönüş Yok
2005 Belgesel    

Yeni Yıl Soygunu
2003 Komedi 7.1 118,406

İki Buçuk Adam
2003 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
7.1 211,471
2003 Komedi Oyuncu 5.5 3,994

Batman & Bay Freeze: Sıfırın Altında
1998 Animasyon Senarist 7.3 10,215
1997 Komedi Yapımcı
Yönetmen
Senarist
6.3 24,990
1997 Komedi Senarist
Yapımcı
   
1995 Komedi Yapımcı 7.3 3,532
1993 Komedi Senarist 7.5 3,121

Batman: Animasyon Serisi
1992 Animasyon Senarist 9.0 62,305
1990 Komedi Yapımcı
Senarist
Çeşitli
7.9 98,311
1975 Komedi Senarist 8.1 35,768
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017