Giriş Kayıt
Eddie Gorodetsky

Eddie Gorodetsky


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Eddie Gorodetsky, senarist, yapımcı, oyuncu. İki Buçuk Adam (2003), Anne (2013), (2007) The Big Bang Theory (2007), (1990) The Fresh Prince of Bel-Air (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Anne
2013 Komedi Yapımcı
Senarist
7.1 16,709
2010 Belgesel 7.7 1,248
2010 Komedi Çeşitli 6.4 18,570
2007 Komedi Yapımcı
Senarist
Çeşitli
8.3 559,419
2005 Belgesel Oyuncu 6.4 15,079

Eve Dönüş Yok
2005 Belgesel    

Yeni Yıl Soygunu
2003 Komedi 7.1 116,073

İki Buçuk Adam
2003 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
7.1 205,955
2003 Komedi Oyuncu 5.5 3,994
1999 Komedi Yapımcı    

Batman & Bay Freeze: Sıfırın Altında
1998 Animasyon Senarist 7.3 7,915
1997 Komedi Yapımcı
Yönetmen
Senarist
6.3 24,351
1997 Komedi Senarist
Yapımcı
   
1993 Komedi Senarist    

Batman: Animasyon Serisi
1992 Animasyon Senarist 9.0 57,613
1990 Komedi Yapımcı
Senarist
Çeşitli
7.9 95,006
1975 Komedi Senarist 8.1 34,582
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,833) Split (5,328) Rogue One (5,036) Hidden Figures (4,075) Assassin's Creed (3,366) Paterson (3,111) Patriots Day (2,693) Allied (2,013) Brimstone (1,701) Live by Night (1,585)
Dizi Altyazıları
Legion (8,643) Arrow (5,166) The Flash (4,986) The Expanse (2,806) Legends of Tomorrow (2,558) The 100 (2,550) The Blacklist (2,085) Colony (2,002) Vikings (1,919) Designated Survivor (1,802)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017