Giriş Kayıt
Eddie Gorodetsky

Eddie Gorodetsky


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Eddie Gorodetsky, senarist, yapımcı, oyuncu. İki Buçuk Adam (2003), Anne (2013), (2007) The Big Bang Theory (2007), (1990) The Fresh Prince of Bel-Air (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Anne
2013 Komedi Yapımcı
Senarist
7.2 21,079
2010 Belgesel 7.7 1,248
2010 Komedi Çeşitli 6.4 20,000
2007 Komedi Yapımcı
Senarist
Çeşitli
8.3 603,684
2005 Belgesel Oyuncu 6.4 15,079

Eve Dönüş Yok
2005 Belgesel    

Yeni Yıl Soygunu
2003 Komedi 7.1 122,679

İki Buçuk Adam
2003 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
7.1 217,572
2003 Komedi Oyuncu 5.5 3,994

Batman & Bay Freeze: Sıfırın Altında
1998 Animasyon Senarist 7.3 10,215
1997 Komedi Yapımcı
Yönetmen
Senarist
6.3 25,667
1997 Komedi Senarist
Yapımcı
   
1995 Komedi Yapımcı 7.3 3,532
1993 Komedi Senarist 7.5 3,121

Batman: Animasyon Serisi
1992 Animasyon Senarist 9.0 67,304
1990 Komedi Yapımcı
Senarist
Çeşitli
7.9 101,807
1975 Komedi Senarist 8.1 37,125
Dizi Altyazıları
Westworld (6,931) The 100 (3,243) The Expanse (2,683) La casa de papel (1,981) The Crossing (1,670) Colony (1,526) 12 Monkeys (1,228) Genius (1,097) Vikings (1,041) Into the Badlands (1,041)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018