Giriş Kayıt
John Gorman

John Gorman


Sanat Bölümü

John Gorman, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı - Bölüm 1
2018 Aksiyon Sanat Bölümü    
2017 Dram Sanat Bölümü 7.3 58,609

Denizin Ortasında
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 93,337
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 314,904

Yabancı
2014 Dram Sanat Bölümü 8.5 62,380

Uzayın Derinliklerinde
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 61,051
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017