Giriş Kayıt
John Gorman

John Gorman


Sanat Bölümü

John Gorman, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı - Bölüm 1
2018 Aksiyon Sanat Bölümü    
2017 Dram Sanat Bölümü 7.3 65,984

Denizin Ortasında
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 94,999
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 319,520

Yabancı
2014 Dram Sanat Bölümü 8.5 68,872

Uzayın Derinliklerinde
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 61,482
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017