Giriş Kayıt
John Gorman

John Gorman


Sanat Bölümü

John Gorman, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı - Bölüm 1
2018 Aksiyon Sanat Bölümü    
2017 Dram Sanat Bölümü 7.3 80,129

Denizin Ortasında
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 100,096
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 331,218

Yabancı
2014 Dram Sanat Bölümü 8.5 76,589

Uzayın Derinliklerinde
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 63,436
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,235) The Terror (3,297) The Flash (2,637) Legion (2,589) The Crossing (2,150) Vikings (1,326) Supernatural (1,292) The Expanse (1,155) The Big Bang Theory (1,080) Fear the Walking Dead (987)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018