Giriş Kayıt
John Gorman

John Gorman


Sanat Bölümü

John Gorman, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sanat Bölümü 7.7 22,602

Denizin Ortasında
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 88,321
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 304,692

Yabancı
2014 Dram Sanat Bölümü 8.5 57,696

Uzayın Derinliklerinde
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 60,185
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,727) Rogue One (5,136) Split (3,708) Assassin's Creed (2,725) Brimstone (2,259) Paterson (2,054) Hidden Figures (2,051) The Institute (1,571) The Great Wall (1,283) Passengers (1,160)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,038) Legion (7,345) Arrow (4,059) Legends of Tomorrow (2,256) Into the Badlands (2,116) The Expanse (1,819) The Blacklist (1,791) Vikings (1,733) Black Sails (1,636) 24: Legacy (1,590)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017