Giriş Kayıt
Breon Gorman

Breon Gorman (63)


Oyuncu

Breon Gorman, 20 Ağustos 1954 Washington, District of Columbia, ABD doğumlu oyuncu. As the World Turns (1956) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Ağustos 1954
Doğum Yeri: Washington, District of Columbia, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 55 Komedi Oyuncu 6.5 2,251

Kurşun Yağmuru
2001 47 Macera Oyuncu 5.2 4,785

Uzay Yolu IX : İsyan
1998 44 Aksiyon Oyuncu 6.4 60,723
1993 39 Dram Oyuncu 5.9 1,209

Doktor
1991 37 Dram Oyuncu 6.9 4,108
1981 27 Biyografi Oyuncu    

Hayalet Öyküsü
1981 27 Dram Oyuncu 6.3 6,245
1956 Dram Oyuncu 6.2 1,568
Film Altyazıları
The Foreigner (7,226) The Mountain Between Us (5,166) Flatliners (4,805) Stronger (3,427) Beyond Skyline (3,232) Dunkirk (3,183) American Made (2,151) Kingsman: The Golden Circle (1,941) It (1,649) Victoria & Abdul (1,417)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,094) Mr. Robot (6,347) Game of Thrones (3,326) Shameless (2,772) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,598) Peaky Blinders (2,160) The Big Bang Theory (1,883) Manhunt: Unabomber (1,867) Stranger Things (1,292) Lucifer (1,257)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017