Giriş Kayıt
Mikhail Gorevoy

Mikhail Gorevoy (53)


Oyuncu

Mikhail Gorevoy, 19 Mayıs 1965 doğumlu oyuncu. Ekaterina (2014), (2002) 007 James Bond: Başka Bir Gün Öl (2002), (2017) Belalı Tanık (2017), (2016) Toz Ol (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Mayıs 1965
Diğer Bir İsmi: Michael Gorevoy | M.Gorevoy
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Belalı Tanık
2017 52 Aksiyon Oyuncu 6.9 131,119
2017 52 Aksiyon Oyuncu    
2017 52 Aksiyon Oyuncu 7.1 45

Deha
2017 Biyografi Oyuncu 8.4 11,919
2017 52 Dram Oyuncu    

Toz Ol
2016 51 Aksiyon Oyuncu 5.7 15,298

Casuslar Köprüsü
2015 50 Dram Oyuncu 7.6 244,198
2014 Biyografi Oyuncu 8.1 508
2014 49 Aksiyon Oyuncu 4.5 64
2014 49 Komedi Oyuncu 4.8 230
2014 49 Komedi Oyuncu 4.5 243
2014 49 Dram Oyuncu 4.3 426
2012 47 Komedi Oyuncu 7.2 2,318

Gölgeyle Dövüş 3: Son Raund
2011 46 Aksiyon Oyuncu 6.0 474
2011 46 Macera Oyuncu 6.7 466
2010 45 Aksiyon Oyuncu 5.3 620
2010 45 Dram Oyuncu 6.6 441
2009 44 Aksiyon Oyuncu 5.9 1,172
2009 44 Aksiyon Oyuncu 4.7 243
2008 43 Dram Oyuncu    
2006 41 Aksiyon Oyuncu 3.9 68
2005 Belgesel Oyuncu 8.6 599
2003 38 Aksiyon Oyuncu    

007 James Bond: Başka Bir Gün Öl
2002 37 Aksiyon Oyuncu 6.1 183,949
Dizi Altyazıları
Westworld (7,577) The Flash (4,467) The 100 (4,161) La casa de papel (3,717) Legion (3,340) The Expanse (2,264) Supernatural (2,098) The Big Bang Theory (1,695) Krypton (1,622) Fear the Walking Dead (1,558)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018