Giriş Kayıt
Laura Gore

Laura Gore (38)


Oyuncu

Laura Emilia Regli, 30 Eylül 1918 Bussolano, Lombardy, İtalya doğumlu oyuncu. Le miserie del Signor Travet (1945) yapımıyla biliniyor.27 Mart 1957 tarihinde (38 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Laura Emilia Regli
Doğum Tarihi: 30 Eylül 1918
Ölüm Tarihi: 27 Mart 1957
Doğum Yeri: Bussolano, Lombardy, İtalya
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1954 36 Dram Oyuncu 6.8 18
1953 35 Oyuncu 6.6 36
1952 34 Komedi Oyuncu 7.2 48
1950 32 Komedi Oyuncu 6.6 185
1950 32 Komedi Oyuncu 7.3 208
1949 31 Komedi Oyuncu 6.6 144
1949 31 Dram Oyuncu 6.7 129

Down with Riches!
1946 28 Dram Oyuncu 6.9 94
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017