Giriş Kayıt
Peter Gordon

Peter Gordon


Oyuncu

Peter Gordon, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bay Whicher ve Şüpheler
2011 Dram Oyuncu    
2007 Komedi Oyuncu 6.1 794

Bridget Jones: Mantığın Sınırı
2004 Komedi Oyuncu 5.9 82,662
1994 Biyografi Oyuncu    
1992 Aksiyon Oyuncu 5.1 1,245
1989 Dram Oyuncu    
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,065

Savaş Köprüleri
1977 Aksiyon Oyuncu 7.4 41,881
1977 Suç Oyuncu 7.8 1,361

Tatlı Ölüm
1968 Suç Oyuncu 5.1 249
Film Altyazıları
Live by Night (12,411) Resident Evil: The Final Chapter (9,707) Rogue One (5,671) Hidden Figures (5,129) Patriots Day (4,934) Why Him? (4,757) Assassin's Creed (4,298) Split (3,831) Allied (3,633) Paterson (3,598)
Dizi Altyazıları
Legion (5,057) The 100 (4,575) Black Sails (4,380) Arrow (3,570) The Expanse (3,375) Into the Badlands (2,991) The Originals (2,930) Colony (2,767) The Flash (2,632) Vikings (2,573)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017