Giriş Kayıt
Peter Gordon

Peter Gordon


Oyuncu

Peter Gordon, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bay Whicher ve Şüpheler
2011 Dram Oyuncu    
2007 Komedi Oyuncu 6.1 794

Bridget Jones: Mantığın Sınırı
2004 Komedi Oyuncu 5.9 86,945
1994 Biyografi Oyuncu    
1992 Aksiyon Oyuncu 5.1 1,245
1989 Dram Oyuncu 7.7 807
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,200

Savaş Köprüleri
1977 Aksiyon Oyuncu 7.4 43,608
1977 Suç Oyuncu 7.8 1,361

Tatlı Ölüm
1968 Suç Oyuncu 5.1 249
1959 Dram Oyuncu 7.9 868
Dizi Altyazıları
Vikings (7,119) Shameless (5,962) Game of Thrones (3,899) Mr. Robot (3,329) Supernatural (3,061) The Big Bang Theory (2,411) Arrow (2,388) Outlander (2,193) Gotham (1,986) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,891)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017