Giriş Kayıt
Carroll Gordon

Carroll Gordon


Oyuncu, Kostüm Tasarımcısı

Carroll Gordon, oyuncu, kostüm tasarımcısı.

Diğer Bir İsmi: Ku Ga-Lu | Jialu Gu | Ku Ka-Lou | Ga-Lu Koo | Chia
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tanrının Zırhı 2: Kondor Operasyonu
1991 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.2 14,107
1990 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.7 20
1986 Oyuncu 5.5 17
1985 Oyuncu 5.7 14

Çılgın Görev 2
1983 Aksiyon Oyuncu    

Çılgın Görev
1983 Aksiyon Oyuncu    
1982 Komedi Oyuncu 7.0 76
Film Altyazıları
Dunkirk (5,991) The Mountain Between Us (4,229) It (3,847) Stronger (2,385) Mother! (1,955) American Made (1,822) Kingsman: The Golden Circle (1,723) Loving Vincent (1,148) The Foreigner (872) Detroit (799)
Dizi Altyazıları
Vikings (9,515) Shameless (6,710) Mr. Robot (4,291) Game of Thrones (3,749) Supernatural (2,069) Peaky Blinders (1,933) Manhunt: Unabomber (1,838) Lucifer (1,799) Designated Survivor (1,646) The Big Bang Theory (1,620)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017