Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Carroll Gordon

Carroll Gordon


Oyuncu, Kostüm Tasarımcısı

Carroll Gordon, oyuncu, kostüm tasarımcısı.

Diğer Bir İsmi: Ku Ga-Lu | Jialu Gu | Ku Ka-Lou | Ga-Lu Koo | Chia
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tanrının Zırhı 2 – Kondor Operasyonu
1991 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.2 14,107
1990 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.7 20
1986 Oyuncu 5.5 17
1985 Oyuncu 5.7 14

Çılgın Görev 2
1983 Aksiyon Oyuncu    

Çılgın Görev
1983 Aksiyon Oyuncu    
1982 Komedi Oyuncu 7.0 76
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017