Giriş Kayıt
Brandt Gordon

Brandt Gordon


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

Brandt Gordon, sanat yönetmeni, sanat bölümü, yapım tasarımcısı. İntihar Timi: Gerçek Kötüler (2016), Kötü Kızlar (2004), Red: Emekli ve Tehlikeli (2010), Gerçeğe Çağrı (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.1 484,631

Kızıl Tepe
2015 Dram Sanat Yönetmeni 6.5 112,731
2014 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.2 199,487

Gerçeğe Çağrı
2012 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.3 221,269

Aşk Yemini
2012 Dram Sanat Yönetmeni 6.8 166,289

Red: Emekli ve Tehlikeli
2010 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.1 262,715

Ölümcül Deney 4: Ölümden Sonra
2010 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.9 148,128

Göster Gününü
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 480,616

Boz Bahçeler
2009 Biyografi Sanat Yönetmeni 7.5 8,026

Vur Ve Öldür
2008 Suç Sanat Yönetmeni 6.0 19,471
2008 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.2 34,407

Sihirli Oyuncakçı
2007 Komedi Sanat Yönetmeni 6.2 38,063

16 Blok
2006 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.6 119,113

Aşk Kupası
2005 Komedi Sanat Yönetmeni 6.2 38,711

Kötü Kızlar
2004 Komedi Sanat Yönetmeni 7.0 284,453

Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?
2003 Komedi Sanat Bölümü 6.4 180,629
2002 Dram Sanat Yönetmeni 7.1 8,701

Açık Hat
2001 Komedi Sanat Yönetmeni 4.1 3,692

Brianın şarkısı
2001 Dram Sanat Yönetmeni    

Şangaylı Kovboy
2000 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.6 107,300
1999 Biyografi Sanat Yönetmeni 7.3 19,650
1998 Suç Sanat Yönetmeni 5.4 1,008
1998 Dram Sanat Yönetmeni    
1994 Macera Sanat Bölümü 8.2 4,987
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018