Giriş Kayıt
Brandt Gordon

Brandt Gordon


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

Brandt Gordon, sanat yönetmeni, sanat bölümü, yapım tasarımcısı. İntihar Timi: Gerçek Kötüler (2016), Kötü Kızlar (2004), Red: Emekli ve Tehlikeli (2010), Gerçeğe Çağrı (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.1 449,267

Kızıl Tepe
2015 Dram Sanat Yönetmeni 6.5 104,476
2014 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.2 194,846

Gerçeğe Çağrı
2012 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.3 215,961

Aşk Yemini
2012 Dram Sanat Yönetmeni 6.8 161,178

Red: Emekli ve Tehlikeli
2010 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.1 256,143

Ölümcül Deney 4: Ölümden Sonra
2010 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.9 144,679

Göster Gününü
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 468,822

Boz Bahçeler
2009 Biyografi Sanat Yönetmeni    

Vur Ve Öldür
2008 Suç Sanat Yönetmeni 6.1 18,900
2008 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.2 33,947

Sihirli Oyuncakçı
2007 Komedi Sanat Yönetmeni 6.2 37,737

16 Blok
2006 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.6 116,816

Aşk Kupası
2005 Komedi Sanat Yönetmeni 6.2 37,974

Kötü Kızlar
2004 Komedi Sanat Yönetmeni 7.0 273,223

Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?
2003 Komedi Sanat Bölümü 6.4 173,836
2002 Dram Sanat Yönetmeni 7.1 8,229

Açık Hat
2001 Komedi Sanat Yönetmeni 4.1 3,692

Brianın şarkısı
2001 Dram Sanat Yönetmeni    

Şangaylı Kovboy
2000 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.6 104,368
1999 Biyografi Sanat Yönetmeni 7.3 19,650
1998 Suç Sanat Yönetmeni 5.4 1,008
1998 Dram Sanat Yönetmeni    
1994 Macera Sanat Bölümü 8.2 4,987
Film Altyazıları
Dunkirk (5,659) It (3,693) The Mountain Between Us (3,347) Mother! (1,798) Stronger (1,636) American Made (1,618) Kingsman: The Golden Circle (1,576) Loving Vincent (906) The Foreigner (805) Detroit (741)
Dizi Altyazıları
Shameless (6,251) Vikings (5,962) Game of Thrones (3,472) Mr. Robot (2,777) Supernatural (1,969) Lucifer (1,698) Manhunt: Unabomber (1,616) Outlander (1,551) The Big Bang Theory (1,495) Arrow (1,407)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017