Giriş Kayıt
Gopi

Gopi (71)


Oyuncu

V. Gopinathan Nair, 01 Ocak 1937 Chirayankil, Hindistan doğumlu oyuncu. Kodiyettam (1977) yapımıyla biliniyor.29 Ocak 2008 tarihinde (71 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: V. Gopinathan Nair
Doğum Tarihi: 01 Ocak 1937
Ölüm Tarihi: 29 Ocak 2008
Doğum Yeri: Chirayankil, Hindistan
Diğer Bir İsmi: Bharath Gopi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Komedi Oyuncu 4.8 21
2007 70 Aksiyon Oyuncu 4.0 163
2003 66 Dram Oyuncu 7.6 33
1985 48 Dram Oyuncu 7.5 84
1973 36 Dram Oyuncu 7.4 57
Film Altyazıları
Live by Night (10,599) Resident Evil: The Final Chapter (9,088) Hidden Figures (4,827) Rogue One (4,769) Patriots Day (4,469) Assassin's Creed (3,923) Split (3,597) Allied (3,515) Paterson (3,386) Why Him? (2,791)
Dizi Altyazıları
Legion (4,629) The 100 (4,162) Black Sails (3,656) Arrow (3,353) The Expanse (3,156) The Originals (2,810) Colony (2,644) The Flash (2,383) The Last Kingdom (2,277) Into the Badlands (2,265)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017