Giriş Kayıt
Joan Goodfellow

Joan Goodfellow


Oyuncu

Joan Goodfellow, oyuncu. Buster and Billie (1974) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1980 Dram Oyuncu 7.4 63
1979 Komedi Oyuncu 4.9 420
1974 Western Oyuncu    
1973 Oyuncu 7.5 532
1973 Dram Oyuncu 6.4 396
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,991) Live by Night (9,698) Hidden Figures (6,097) Rogue One (5,626) Split (5,057) Assassin's Creed (4,518) Patriots Day (4,428) Paterson (4,389) Allied (3,698) Passengers (1,826)
Dizi Altyazıları
Legion (9,814) Arrow (5,908) The 100 (4,292) The Flash (3,671) The Expanse (3,547) Black Sails (3,420) Designated Survivor (3,021) Colony (2,807) The Originals (2,778) Vikings (2,363)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017